Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303853205 Márka: UGREEN

Ugreen LP114 öntapadós kábelszervező 7 kábelhez - fekete


Cikkszám: 50320-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303853205 | Márka: UGREEN

Ugreen LP114 öntapadós kábelszervező 7 kábelhez - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen LP114 öntapadós kábelszervező, 7 kábelhez - fekete. A kábelszervező nagyban leegyszerűsíti a kábelek rendszerezését, például egy íróasztalon vagy TV állványon. A kábeleket fel lehet erősíteni a tartóra, ami megkönnyíti és meggyorsítja két eszköz összekapcsolását. Egy ilyen tartó felszerelése nagyon egyszerű - csak ragassza fel a kiválasztott felületre a termékhez mellékelt 3M ragasztószalag segítségével.

A Ugreen LP114 szervező legfontosabb előnyei:
- Segít a rend megtartásában. A kábelek kezelése eddig sosem volt ilyen egyszerű.
- Egyszerű telepítést tesz lehetővé. Ennek a szervezőnek az összeszerelése gyors és könnyű, nem igényel szerszámokat vagy fúrást. Csak ragassza fel a kiválasztott felületre és kész!
- Rendkívül univerzális. Legyen szó USB, táp- vagy audio kábelekről, ez a szervező készen áll. Univerzalitásának köszönhetően könnyedén rendezi különböző típusú kábeleket egy helyen.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: LP114
- Fekete szín
- Anyag: műanyag
- Rögzítési módszer: 3M ragasztószalag

Erős tartás: A 3M ragasztószalagnak köszönhetően ez a szervező biztonságosan a helyén marad, bárhol is helyezi el, biztosítva ezzel a stabilitást és tartósságot.

Esztétikus kialakítás: A fekete szín és elegáns formatervezés révén ez a kábelszervező nemcsak segít rendben tartani a dolgokat, hanem esztétikát is kölcsönöz minden belső térnek, ahol használják.

Helymegtakarítás: Az a képesség, hogy akár 7 kábelt is egy helyen tárolhatsz, ez a szervező nem csak rendet tart, hanem értékes helyet is megtakarít az íróasztalon vagy polcon.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett