Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116714482 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező – fekete (6 db)


Cikkszám: JR-ZS368_B6 | EAN/Vonalkód: 6956116714482 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező – fekete (6 db)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező – fekete (6 db) Szeretnél hatékony megoldást találni a kábelek rendezésére? A Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező tökéletes megoldás mindazok számára, akik értékelik a rendet és a funkcionalitást. A pontosan tervezett nyílásoknak köszönhetően, amelyek különböző kábeleket képesek befogadni, az íróasztalod, autód vagy munkaterületed mindig rendezett lesz. A mágneses rögzítőrendszer lehetővé teszi a kábelek könnyű és gyors használatát egy kézzel, a magas minőségű akril ragasztó pedig garantálja a szilárd tapadást a felülethez. A kompakt kialakítás azt jelenti, hogy a rendező kevés helyet foglal, és a készletben 6 darab található.

Műszaki adatok:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-ZS368
- Telepítési módszer: akril ragasztószalag
- A csomagban lévő darabok száma: 6
- Kompatibilitás: legfeljebb 7,5 mm átmérőjű kábelekhez
- Anyag: ABS + PC
- Szín: Fekete

A Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező legfontosabb előnyei:
- Kiváló kábelrendezést biztosít: Az elrendező 7,5 mm átmérőjű nyílásokkal rendelkezik, amelyek különböző kábeleket, például USB, HDMI vagy tápkábelek befogadására alkalmasak.
- Lehetővé teszi a kábelek egyszerű kezelését egy kézzel: Az innovatív mágneses rögzítőrendszer 60°-os forgató mechanizmussal megkönnyíti a kábelek behelyezését és eltávolítását.
- Biztos tapadást garantál a felülethez: Az továbbfejlesztett akril pad biztosítja az erős tapadást sima, tiszta felületeken, például fán, üvegen és kerámián.
- Segít rendben tartani a munkaterületet: A 6 darabos készlet lehetővé teszi a kábelek hatékony kezelését az íróasztalon, asztal sarkaiban vagy az autó műszerfalán.
- Nem foglal sok helyet: A vékony kialakításának köszönhetően az elrendező könnyedén illeszthető keskeny helyekre, és a telepítés egyszerű és gyors.

Hatékony kábelrendezés A Joyroom JR-ZS368 kábelrendezővel a kábeleid mindig a helyükön lesznek. A 7,5 mm átmérőjű nyílások tökéletesen illeszkednek különböző típusú kábelekhez: töltőktől kezdve a tápkábelekig. Az elrendező rendet és könnyű hozzáférhetőséget biztosít a kábelekhez otthon, az irodában vagy az autóban.

Egyszerű kábelkezelés egy kézzel A Joyroom JR-ZS368 elrendező mágneses rögzítőrendszere valóban innovatív. A 60°-os elforgató mechanizmusnak és a mágneses zárnak köszönhetően könnyedén behelyezheted és eltávolíthatod a kábeleket egy kézzel. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a funkcionalitást.

Szilárd tapadás a felülethez A Joyroom JR-ZS368 elrendező továbbfejlesztett akril paddal van felszerelve, amely erős tapadást biztosít különböző felületeken, például fán, üvegen és kerámián. Emellett eltávolítva nem hagy nyomot, és tartalmaz egy tartalék padot az újrafelhasználhatóság érdekében.

A munkaterület rendben tartása A 6 darabos Joyroom JR-ZS368 kábelrendező készlettel az íróasztalod, asztalod vagy autód műszerfala mindig rendezetten és kábelrend nélkül lesz. Az elrendező hatékonyan kezeli a kábeleket, segítve bármely tér tisztán és rendezetten tartását.

Vékony és diszkrét design A Joyroom JR-ZS368 vékony kialakítással rendelkezik, mindössze 22 mm szélességgel, így könnyedén illeszkedik keskeny helyekre. A telepítés egyszerű - csak tisztítsd meg a felületet, nyomd meg az elrendezőt 30 másodpercig, majd várj 12-24 órát az optimális tapadáshoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett