Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303897551 Márka: UGREEN

Ugreen KU101 Bluetooth/USB-C vezeték nélküli mechanikus billentyűzet háttérvilágítással - Kék


Cikkszám: 90755-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303897551 | Márka: UGREEN

Ugreen KU101 Bluetooth/USB-C vezeték nélküli mechanikus billentyűzet háttérvilágítással - Kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen KU101 Bluetooth/USB-C vezeték nélküli mechanikus billentyűzet háttérvilágítással - Kék Ugreen KU101 - egy membrános billentyűzet, amely nem csak az élményt határozza meg újra, hanem az innováció és tartósság szempontjából is magasabbra helyezi a mércét. Felejtsd el a kábeleket és korlátokat. Az egyszerű Bluetooth-kapcsolatnak és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően az Ugreen KU101 mobil irodád központjává válik, akár 180 óra egyetlen töltéssel. Könnyedén csatlakoztatható különböző Android, Windows és macOS rendszert futtató eszközökhöz. Dolgozz és játssz bárhol korlátozások nélkül. Az Ugreen KU101 legfontosabb előnyei:
- Hosszú üzemidő, akár 180 óra: A billentyűzet lehetővé teszi akár 180 órás működést egyetlen töltéssel, ami azt jelenti, hogy hosszú órákon keresztül zavartalanul használhatod a billentyűzetet.
- 4 Bluetooth eszköz kapcsolódási lehetősége: A Bluetooth-kompatibilitás lehetővé teszi, hogy különböző eszközökhöz szabadon kapcsolódj, így a billentyűzet élménye még sokoldalúbbá válik.
- Háttérvilágított billentyűzet - 4 szint és 15 világítási mód: A háttérvilágítás biztosítja a kényelmes használatot még gyenge fényviszonyok mellett is, ami kényelmesebbé teszi a munkát vagy a játékot. Sokféle konfigurációs lehetőség, mint például 4 fényintenzitási szint és 15 világítási effekt, teszi teljes kiegészítővé minden körülmények között.
- Automatikus alvó mód: Ez a funkció energiát takarít meg és meghosszabbítja a billentyűzet üzemidejét anélkül, hogy folyamatosan töltsd.
Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: KU101
- Kék szín
- Kapcsoló típusa: Barna kapcsoló
- Akkumulátor típusa: Lítium-polimer
- Akkumulátor kapacitás: 1800 mAh
- Töltési idő: 2,5 óra
- Üzemidő: akár 180 óra (háttérvilágítás nélkül), akár 15 óra (háttérvilágítással)
- Csatlakozó típusa: USB-C
- Kommunikáció: Bluetooth (akár 4 eszköz) / vezetékes
- Bluetooth szabvány: 5.0 / 5.3 (Windows 7)
- Bluetooth hatótávolság: akár 10 m
- Kompatibilitás: Windows, Android, macOS, iOS, HarmonyOS
- Méretek: 313 x 124 x 25 mm
- Tartozékok: USB-A - USB-C töltőkábel 1.6 m, kulcs cserélő készlet

Hosszú üzemidő - akár 180 óra egyetlen töltéssel Az Ugreen KU101 lenyűgöző hosszú üzemideje lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy akár 180 órán keresztül használja anélkül, hogy töltenie kellene. Ez kevesebb megszakítást és több időt jelent a zökkenőmentes billentyűzet élmény élvezésére. Bluetooth eszközökkel való kapcsolódás A Bluetooth funkciónak köszönhetően az Ugreen KU101 sokoldalú eszközzé válik, amely könnyedén csatlakozik különböző eszközökhöz, szabadságot és rugalmasságot nyújtva a billentyűzet használatában. Mostantól könnyedén válthatsz különböző eszközök között akadálymentesen. Háttérvilágított billentyűzet – kényelem minden körülmények között Az Ugreen KU101 billentyűzet háttérvilágítással van felszerelve, amely nem csak esztétikát ad, hanem javítja a használati kényelmet is. Mostantól akár gyenge fényviszonyok mellett is könnyedén dolgozhat vagy élvezheti az eszközt, köszönhetően a jól látható billentyűknek és az ergonomikus kialakításnak. Továbbá 4 fényintenzitási szint és 15 világítási effekt teszi teljes kiegészítővé minden körülmények között. Automatikus alvó mód funkció A funkció energiát takarít meg és meghosszabbítja a billentyűzet üzemidejét anélkül, hogy folyamatosan töltened kellene.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett