Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876220526 Márka: UGREEN

Ugreen CM648 USB-C to RJ45 Ethernet 2.5G adapter - szürke


Cikkszám: 25052-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876220526 | Márka: UGREEN

Ugreen CM648 USB-C to RJ45 Ethernet 2.5G adapter - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen CM648 USB-C to RJ45 Ethernet 2.5G adapter - szürke Az Ugreen CM648 adapter kivételes sebességgel, stabilitással és tartóssággal rendelkezik. Az USB-C és RJ45 portokat köti össze, azaz Ethernetet biztosít. Adatátviteli sebessége akár 2.5 GB/s is lehet, ami garantálja a zökkenőmentes játékmenetet és a megbízhatóságot mindennapi használat során. Alumínium csatlakozó házzal és megerősített kábellel rendelkezik. Az Ugreen CM648 adapter méretei megkönnyítik a szállítást, a Plug&Play funkcionalitás pedig gyors és egyszerű telepítést biztosít vezérlők nélkül. A legfontosabb előnyei az Ugreen CM648 adapternek: - Az eszköz lehetővé teszi, hogy helyi hálózatot csatlakoztasson laptopokhoz, tabletekhez vagy számítógépekhez, amelyek nem rendelkeznek LAN porttal. Csatlakoztatja az USB-C és RJ45 portokat.
- Akár 2.5 GB/s adatátviteli sebességet biztosít. Videokonferenciázhat, filmeket nézhet vagy online játékokat játszhat.
- Sokáig tartós marad. Az alumínium csatlakozó házának és a megerősített kábelének köszönhetően az Ugreen CM648 strapabíró.
- Bármilyen táskába vagy laptop tokba belefér. Az adapter kicsi.
- Nincs szükség vezérlőkre. Csak csatlakoztassa!
Specifikáció: - Márka: Ugreen
- Modell: CM648
- Csatlakozó típusa :
- RJ45 (női)
- USB-C (férfi)
- Adatátviteli sebesség : akár 2.5 Gb/s
- Anyag: alumínium, műanyag
- Szürke szín
Maradjon csatlakoztatva bárhol is van Az olyan eszközök esetében, mint a laptopok, tabletek vagy számítógépek, amelyek nem rendelkeznek LAN csatlakozóval, az Ugreen CM648 adapter tökéletes megoldás. Az USB-C és RJ45 portokat összekötve lehetővé teszi a helyi hálózathoz való zökkenőmentes csatlakozást, biztosítva a stabil és gyors internetkapcsolatot. Ez egy pótolhatatlan kütyü távmunkát végzők, diákok és online játékok kedvelői számára, akik minden körülmények között megbízható kapcsolatra van szükségük. Magas átviteli sebesség Az Ugreen CM648 adapterrel az adatátviteli sebesség akár 2.5 GB/s is lehet. Ez kulcsfontosságú, ha online konferencián kell részt venni, HD filmet szeretne élvezni vagy online szervereken játszani. Az adapter zökkenőmentes átvitelt biztosít. Megbízhatóság és tartósság Az Ugreen CM648 adapter tartóssága az alumínium csatlakozó háznak és a megerősített kábelnek köszönhető. Ezek az elemek biztosítják a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást és garantálják a hosszú távú használatot. Ennek köszönhetően az adapter megbízható eszközzé válik, amely felhasználóit hosszú évekig szolgálja, függetlenül a használat intenzitásától. Mobilitás kompromisszum nélkül Kis méreteinek köszönhetően az Ugreen CM648 adapter bárhová elfér, legyen az táska vagy laptop tok, így ideális megoldás gyakorló utazók számára. Nincs többé választás a gyors internet-hozzáférés és a csomagolás között. Az Ugreen CM648 adapter bebizonyítja, hogy a magas funkcionalitás kéz a kézben járhat a kompakt dizájnnal. Csatlakoztassa és... működjön! Az Ugreen CM648 adapter megszünteti a további vezérlők telepítésének szükségességét. Közvetlenül a csomagból kivéve használatra kész. Ennek a megoldásnak köszönhetően, függetlenül attól, hogy otthon, irodában vagy utazás közben van, bármely helyzetben élvezheti a gyors és stabil internetkapcsolatot. Egyszerűség és hatékonyság - ezt kínálja a Plug&Play.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett