Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876228393 Márka: UGREEN

Ugreen CM556 kábel USB-C és DisplayPort 8K csatlakozókkal, 3 m hosszú - szürke


Cikkszám: 25839-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876228393 | Márka: UGREEN

Ugreen CM556 kábel USB-C és DisplayPort 8K csatlakozókkal, 3 m hosszú - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen CM556 kábel USB-C és DisplayPort 8K csatlakozókkal, 3 m hosszú - szürke
Az Ugreen CM556 kábel kiváló képminőséget garantál akár 8K 60Hz felbontásban, és sima, stabil átvitelt biztosít. Az olyan fejlett technológiáknak köszönhetően, mint HDR, HDCP2.3, eARC, VRR és ALLM, kivételes vizuális és audio élményeket nyújt, valamint gördülékeny játékélményt biztosít. Sokoldalúsága és kompatibilitása miatt tökéletes választás szakemberek és multimédiás rajongók számára.

Az Ugreen CM556 kábel legfontosabb előnyei:
- Magas felbontású videó akár 8K 60Hz-ig. A HDR, HDCP2.3 és eARC funkciók révén realisztikusabb képeket és videókat élvezhet élénkebb színekkel és nagyobb kontraszttal.
- A következő szintre emeli a játékélményt. A kábel akár 32,4 Gbps sávszélességet is támogat, ami 50%-kal magasabb, mint a DP 1.2 kábelé, és elengedhetetlen a játéktechnológiákhoz. A VRR és ALLM simább játékmenetet biztosítanak, különösen FPS játékok esetén.
- Minden igényét kielégíti: a mindennapi irodai használattól a professzionális videó- és fényképszerkesztésig. Különböző képkijelzési módokat támogat: MST Daisy Chain, Samsung Dex Mode, Macbook Clamshell Mode, Tükör- és Kiterjesztett Mód.
- Széles kompatibilitással rendelkezik sok eszközzel. Lehetővé teszi laptopok, PC-k, okostelefonok és további tabletek csatlakoztatását monitorhoz, HD TV-hez vagy projektorhoz. Windows, macOS, Linux, iOS operációs rendszerekkel működik.
- Hosszú ideig biztosítja a stabil képátvitelt. Az alumíniumötvözet ház megakadályozza a repedéseket és felgyorsítja a hőelvezetést. Erős nejlon szövéssel kombinálva valóban tartós.

Specifikációk:
- Márka: Ugreen
- Modell: CM556
- Csatlakozó típusa:
- DisplayPort (férfi)
- USB-C (férfi)
- Maximális felbontás: 8K 60Hz
- Kompatibilitás: HDR, HDCP2.3, eARC, VRR, ALLM
- Kijelzési módok: MST Daisy Chain, Samsung DeX Mode, Macbook Clamshell Mode
- Kábel hossza: 3 m
- Anyag: alumínium, műanyag
- Szín: szürke

Páratlan képminőség
Az Ugreen CM556 kábel magas képminőséget biztosít. A 8K 60Hz felbontás támogatásával és a HDR, HDCP2.3 és eARC technológiákkal éles, részletes képeket élvezhet élénk színekkel és mély kontraszttal. Tökéletes megoldás igényes alkalmazásokhoz, például professzionális videó- és fényképszerkesztéshez.

Gördülékeny játékélmény zavarások nélkül
A játékosok számára az Ugreen CM556 kábel előnyt kínál az akár 32,4 Gbps sávszélességgel és a VRR és ALLM technológiák támogatásával. Ezek a funkciók simább játékmenetet és csökkent késleltetést biztosítanak, ami különösen fontos a gyors ütemű FPS játékokban. Ez egy elengedhetetlen eszköz bárki számára, aki dominálni szeretne a csatatéren!

Maximális sokoldalúság
Az Ugreen CM556 kábel támogatja a különböző megjelenítési módokat, mint például az MST Daisy Chain, a Samsung DeX Mode és a Macbook Clamshell Mode.

Széles kompatibilitás
Ez a kábel számos eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. Kompatibilitása különböző operációs rendszerekkel, beleértve a Windows-t, macOS-t, Linuxot és iOS-t, univerzális megoldást kínál minden felhasználó számára.

Tartósság és megbízhatóság
Az Ugreen CM556 kábel tartósságra lett tervezve, alumíniumötvözet házzal és erős nejlonszövéssel rendelkezik. Ezek az anyagok nemcsak hosszú élettartamot biztosítanak, hanem gyorsítják a hőelvezetést is, így hosszú ideig biztosítják a stabil képátvitelt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett