Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213612939 Márka: Soundpeats

TWS Soundpeats GoFree Fülhallgató (fekete)


Cikkszám: GoFree black | EAN/Vonalkód: 6941213612939 | Márka: Soundpeats

TWS Soundpeats GoFree Fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kényelmesen hallgathat zenét bárhová is megy. A TWS Soundpeats GoFree fülhallgató kiváló hangminőséget biztosít a 16,2 mm-es meghajtóinak köszönhetően, és nagyszerű a telefonhívásokhoz is - akár 4 beépített mikrofonnal rendelkeznek, és támogatják az ENC technológiát. A Bluetooth 5.3 megbízható jelátvitelt garantál, és az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a kényelmes használatot.

Hosszú órákon át tartó zenehallgatás
A Soundpeats segítségével nem kell aggódnia amiatt, hogy túl gyorsan elfogy a zene. A GoFree fülhallgató akár 10 órán keresztül képes lejátszani kedvenc dalait egyetlen feltöltéssel! Sőt, a mellékelt tok lehetővé teszi, hogy ezt az időt kb. 45 órára növelje.

Legmagasabb szintű hangzás
Kedvenc dalai még sohasem szóltak ilyen jól. A GoFree fülhallgató nagy, 16,2 mm-es meghajtókkal van felszerelve, így lenyűgöző 360 3D sztereó hangzást és mély, erős basszust élvezhet. Fedezze fel az elképesztő részletgazdagságot, és érezze úgy, mintha egy koncerten lenne otthonában!

Gyors és stabil kapcsolat
Felejtse el a késleltetéseket, akadozásokat és más jelproblémákat. A GoFree fülhallgató támogatja a Bluetooth 5.3 technológiát, így szinte minden körülmények között stabil, gyors kapcsolatot és kiváló hangminőséget biztosít. Emellett egyszerre két eszközzel is párosítható, és szabadon válthat közöttük - most kényelmesen nézhet filmet a laptopján, majd válaszolhat a telefonjára!

Beszélgetésekhez ideális
Gyakran beszél telefonon? A Soundpeats GoFree ebben is hasznos lesz! 4 beépített mikrofonnal (fülönként 2) és ENC zajszűrési technológiával élvezheti a kristálytiszta hangzást bárhol is van. Zsúfolt busz, iroda vagy bevásárlóközpont - most szinte bármely helyen biztos lehet benne, hogy Ön és hívása tisztán hallják egymást!

Páratlan kényelem
Az ergonomikus kialakításuknak köszönhetően a fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fülébe, nem okoznak kellemetlen nyomást és hihetetlenül kényelmesek. Ráadásul a GoFree úgy van kialakítva, hogy élvezhesse kedvenc dalait, miközben hallja, mi történik körülötte. Tökéletes futáshoz, munkába járáshoz vagy biciklizéshez!

Gyártó: Soundpeats
Modell: GoFree
Szín: Fekete
Bluetooth verzió: 5.3
Meghajtó: 16,2 mm
Mikrofonok száma: 4
Működési idő: Fülhallgatók: kb. 10 óra; Fülhallgatók + tok: kb. 45 óra

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett