Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116708078 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS406 mágneses autós telefontartó szellőzőre - fekete


Cikkszám: JR-ZS406_V | EAN/Vonalkód: 6956116708078 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS406 mágneses autós telefontartó szellőzőre - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-ZS406 mágneses autós telefontartó szellőzőre - fekete

Néha a legegyszerűbb megoldások a legjobbak. A Joyroom JR-ZS406 szellőzőre rögzíthető autós telefontartó biztosítja, hogy okostelefonod mindig kéznél legyen. Az erős, 20 darab N52 mágnesnek köszönhetően a telefon stabil marad még a legdudorodósabb utakon is. A tartó széles körű telefon kompatibilitással rendelkezik, beleértve az iPhone 12 / 13 / 14 / 15 sorozatot is. A 360°-os forgatás lehetővé teszi a képernyő tetszőleges pozicionálását, amely jelentősen növeli a navigáció használatának kényelmét. Ez a tartó rendkívül könnyen használható - egy kéz elegendő a telefon fel- és leszereléséhez.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-ZS406_V
- Tartó típusa: mágneses
- Telepítési hely: szellőző
- A csomag tartalma: fém gyűrű MagSafe nélküli telefonokhoz
- Anyag: ABS, fémkampó
- Szín: fekete

A Joyroom JR-ZS406 szellőzőre rögzíthető autós telefontartó legfontosabb előnyei:
- Növeli a vezetés biztonságát. A szellőzőre rögzített tartó lehetővé teszi, hogy mindig szem előtt tartsd a telefonodat.
- Erős tartást biztosít. Felszerelt 20 darab N52 mágnessel, amelyek stabilan tartják a telefont.
- Alkalmazkodik az igényeidhez. A 360°-os forgatás funkció lehetővé teszi, hogy a telefonodat tökéletes pozícióba helyezd.
- Könnyebbé teszi a telefon használatát. Az egyszerű, egykezes használat lehetővé teszi a telefon gyors fel- és leszerelését.
- Sok eszközhöz illeszkedik. 60-87 mm szélességű telefonokkal kompatibilis, beleértve az iPhone 12 / 13 / 14 / 15 sorozatot és a MagSafe tokokat.

Tökéletes telefon elhelyezés a kényelem és biztonság érdekében

A Joyroom JR-ZS406 tartónak a szellőzőre való telepítése kiváló megoldás olyan sofőrök számára, akik mindig szem előtt szeretnék tartani a telefonjukat. Mivel a telefon szemmagasságban van elhelyezve, minimálisra csökkenti az úttól való figyelemelvonás kockázatát, ami jelentősen növeli a vezetés biztonságát.

Megbízható rögzítés 20 N52 mágnessel

A telefon stabilitását 20 darab N52 mágnes biztosítja, amelyek akár a dudorodós utakon is képesek tartani a készüléket. A mágneses erő kétszer olyan erős, mint a standard.

Állítsd be a megtekintési szöget az igényeid szerint

A 360°-os forgatási képesség azt jelenti, hogy a telefonodat bármilyen szögbe állíthatod, ami rendkívül kényelmes a navigáció vagy a média lejátszása során. Ennek a funkciónak köszönhetően mindig megtalálod a készüléked tökéletes pozícióját.

Egyszerű egykezes használat

A Joyroom JR-ZS406 tartót könnyű használatra tervezték. A telefon egykezes fel- és leszerelése ideálissá teszi azok számára, akik gyakran használják a telefont az autóban. Gyorsan és könnyedén elhelyezheted és eltávolíthatod a telefonodat a tartóból.

Kompatibilis széles körű telefonokkal

A Joyroom JR-ZS406 tartó 60 és 87 mm szélességű telefonok számára megfelelő. Tökéletes választás az iPhone 12 / 13 / 14 / 15 sorozat és más MagSafe tokos vagy fém gyűrűs telefonok felhasználói számára. A tartó sokoldalúsága miatt kiváló választás minden sofőr számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett