Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116772697 Márka: JOYROOM

TWS Joyroom Jpods Series JR-PB2 IPX4 Vezeték nélküli Fülhallgató - Fekete


Cikkszám: Joyroom Jpods Series JR-PB2 True Wireless Earphones Black | EAN/Vonalkód: 6956116772697 | Márka: JOYROOM

TWS Joyroom Jpods Series JR-PB2 IPX4 Vezeték nélküli Fülhallgató - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom Jpods Series JR-PB2 vezeték nélküli fülhallgató - fekete

A Joyroom Jpods Series JR-PB2 vezeték nélküli fülhallgatók azok számára készültek, akik kiváló hangzást szeretnének kompakt formában. Ezek az apró, ám rendkívül erős fülhallgatók nemcsak hatalmas akkumulátor-kapacitással rendelkeznek, ami lehetővé teszi kedvenc zenéinek folyamatos hallgatását akár 28 órán keresztül, hanem gyors töltést is kínálnak, mindössze 10 perc alatt. Az alacsony audio késleltetésnek köszönhetően tökéletesen szinkronizált hang és kép élvezhető, bármit is csinál. Ezen felül, az előremutató Bluetooth 5.3 technológia, IPX4 vízállóság és a nagy φ13 hangszóró még kielégítőbb élményt biztosítanak. Mindez egy ergonomikus kialakításban van csomagolva, ami biztosítja az egész napos kényelmet.

A Joyroom Jpods Series JR-PB2 vezeték nélküli fülhallgató legfontosabb előnyei:
- Különleges akkumulátor-kapacitás. 28 órán keresztül hallgathat zenét töltés nélkül.
- Gyors töltés. 10 perces töltéssel 1 óra hallgatási időt nyerhet, ami vészhelyzetekre tökéletes.
- Tökéletes hangszinkronizálás. Az alacsony késleltetésnek köszönhetően a kép és hang mindig tökéletesen szinkronban van.
- Előremutató Bluetooth 5.3 technológiával csatlakoznak, ami alacsony energiafogyasztást, stabil átvitelt és sima hangzást biztosít.
- Ellenáll az esőnek és az izzadságnak. Az IPX4 vízállósági minősítés biztosítja, hogy a fülhallgató tökéletes aktív életmódhoz.
- Tökéletes hangminőséget biztosítanak. A nagy φ13 hangszóróval a hangélmény rendkívül intenzív.
- Egész nap kényelmes viselés. Az ergonomikus kialakítású fülhallgatók biztosítják a hosszan tartó kényelmet.
- Pontos érintésvezérlés. A diagonális érintésvezérlő terület lehetővé teszi a fülhallgató intuitív kezelését a téves érintések kockázata nélkül.

Műszaki adatok:
- Márka: Joyroom
- Modell: Jpods Series JR-PB2
- Bluetooth verzió: V5.3
- Chip: Jieli AD6973D
- Bluetooth audio dekódolás: AAC, SBC
- Támogatott protokollok: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
- Üzemi frekvencia: 2402-2480 MHz
- Fülhallgató akkumulátor kapacitás: 30mAh
- Tok akkumulátor kapacitás: 300 mAh
- Hangszóró impedanciája: 32Ω
- Névleges teljesítmény: 2 x 3mW
- Hangszóró: φ13mm
- Zenelejátszási idő: kb. 6 óra (70% hangerő)
- Teljes hallgatási idő: 28 óra (70% hangerő)
- Beszélgetési idő: kb. 4 óra (70% hangerő)
- Fülhallgató készenléti ideje (csatlakoztatott): kb. 48 óra
- Töltő bemeneti port: USB-C
- Fülhallgató töltési idő: kb. 1,5 óra
- Tok töltési idő: kb. 1,5 óra
- Védelmi fokozat: IPX4
- Anyag: ABS, PC
- Súly: fülhallgató - 3 g, tok - 29 g
- Fekete szín

Kompakt méret, hosszú hallgatási idő

A Joyroom Jpods Series JR-PB2 vezeték nélküli fülhallgatók a hihetetlen teljesítmény és a kompakt kialakítás kombinációja. A nagy akkumulátor kapacitásnak köszönhetően akár 28 órán át is élvezheti a zenét megszakítás nélkül. Most kedvenc zenéi egész nap elkísérik, bárhol is legyen.

Gyors töltés

Tudta, hogy a Joyroom Jpods Series JR-PB2 fülhallgatók hihetetlen töltési sebességet kínálnak? A töltőre történő csatlakozás mindössze 10 perce akár 1 óra megszakítás nélküli hallgatási időt biztosít. Ez azt jelenti, hogy készen állhat kedvenc zenéi, podcastjai vagy telefonhívásai hallgatására még akkor is, amikor siet.

Tökéletes hang- és képszinkron

Merüljön el teljesen és élvezze minden tevékenységet. A Joyroom Jpods Series JR-PB2 gondoskodik a tökéletes hang- és képszinkronizálásról. Legyen szó filmnézésről, játékról vagy videokonferenciáról, ezek a fülhallgatók kiküszöbölik a késést.

Bluetooth 5.3 vezeték nélküli technológiával

Az előremutató Bluetooth 5.3 technológiának köszönhetően a Joyroom Jpods Series JR-PB2 alacsony energiafogyasztást, stabil adatátvitelt, erős interferenciavédelmet és még simább hangzást biztosít.

Ne aggódjon az időjárás miatt

Nem hagyja, hogy az eső vagy az izzadság megakadályozza a zenehallgatást. A Joyroom Jpods Series JR-PB2 IPX4 vízállósági minősítéssel rendelkezik, így ellenáll az esőnek és az izzadságnak. Bármilyen időjárási körülmények között, ezek a fülhallgatók kihívásoknak megfelelnek, és megszakítás nélküli hangélményt biztosítanak.

Kiváló hangminőség

Fedezze fel a hangzás új szintjét a nagy φ13 hangszóróval. A Joyroom Jpods Series JR-PB2 elképesztő hangminőséget biztosít, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéinek minden részletét meghallja. Minden szám teltebbé és intenzívebbé válik.

Egész napos kényelem

Az ergonomikus kialakítás nem csak stílusos, hanem kényelmes is teszi a Joyroom Jpods Series JR-PB2 fülhallgatókat. A hosszan tartó kényelem azt jelenti, hogy egész nap használhatja őket anélkül, hogy kényelmetlenséget érezne. Most a hosszú órák hallgatása igazán élvezetes.

Pontos érintésvezérlés

A diagonális érintésvezérlő terület pontos vezérlést biztosít. A Joyroom Jpods Series JR-PB2 fülhallgatók használata intuitív és probléma nélküli. Teljes irányítást kap a zene és a telefonhívások felett anélkül, hogy ki kellene vennie az okostelefonját a zsebéből.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett