Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116783099 Márka: JOYROOM

Joyroom Jpods Series JR-PB1 TWS ENC IPX4 vezeték nélküli fülhallgató - fekete


Cikkszám: Joyroom Jpods Series JR-PB1 True Wireless Dual-Mic ENC Earphones Black | EAN/Vonalkód: 6956116783099 | Márka: JOYROOM

Joyroom Jpods Series JR-PB1 TWS ENC IPX4 vezeték nélküli fülhallgató - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom Jpods Series JR-PB1 TWS Vezeték Nélküli Fülhallgató ENC zajszűréssel és IPX4 minősítéssel - Fekete

A Joyroom Jpods Series JR-PB1 vezeték nélküli fülhallgatók tökéletes mindennapi társai az kiváló hangminőség szerelmeseinek. 13 mm-es grafén membránjuknak köszönhetően lenyűgöző hangminőséget nyújtanak. Az ergonómikus kialakítás kivételes viselési kényelmet biztosít, míg az ENC zajcsökkentés tiszta hívásokat tesz lehetővé még zajos helyeken is. A beépített alacsony energiafogyasztású chip akár 8 óra lejátszási időt biztosít a töltőtokkal. A fülhallgatók időjárásállóak, és zökkenőmentes váltást tesznek lehetővé egy és két fülhallgató között.

A Joyroom Jpods Series JR-PB1 vezeték nélküli fülhallgatók legfontosabb előnyei:
- Kiváló hangminőséget biztosítanak. A 13 mm-es grafén membrán lenyűgöző szuper basszust nyújt HiFi minőségben.
- Kényelmes viselést garantálnak. Az ergonomikus kialakítás hosszú távú kényelmet biztosít.
- Kristálytiszta telefonhívásokat biztosítanak. Az ENC zajcsökkentésnek köszönhetően a beszélgetőpartnerek tisztán hallanak, még zajos helyeken is.
- Akár 8 órán át élvezheted kedvenc zenéidet. A fülhallgatók beépített alacsony energiafogyasztású chippel rendelkeznek.
- Magas ellenállás az időjárási viszonyokkal szemben. Az IPX4 vízálló minősítés azt jelenti, hogy ellenállnak az esőnek és izzadságnak, így tökéletesek kültéri használatra.
- Zökkenőmentesen váltanak egy és két fülhallgató között. Az azonnali kapcsolat a tok kinyitása után lehetővé teszi, hogy szabadon használhass egy vagy két fülhallgatót.
- Tökéletesen szinkronizálják a hangot és a képet. A Bluetooth 5.3 biztosítja az alacsony energiafogyasztást, a stabil átvitelt és a késleltetés nélküli hang- és videószinkronizálást.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: Jpods Series JR-PB1
- Bluetooth verzió: 5.3
- Chip: Jieli AD6973D
- BT audio dekódolás: AAC, SBC
- Támogatott protokollok: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
- Működési frekvencia: 2402-2480KHz
- Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 35 mAh
- Tok akkumulátor kapacitása: 320 mAh
- Hangszóró impedancia: 32Ω
- Névleges teljesítmény: 2 x 5mW
- Hangszóró: Φ13mm
- Zenelejátszási idő: kb. 8 óra (60% hangerőn)
- Beszélgetési idő: kb. 4 óra (60% hangerőn)
- Fülhallgató készenléti ideje (csatlakoztatva): kb. 48 óra
- Töltési port: USB-C
- Fülhallgató töltési ideje: kb. 1,5 óra
- Tok töltési ideje: kb. 1,5 óra
- Védettségi fokozat: IPX4
- Anyag: ABS, PC
- Súly: fülhallgató - 3.5 g; tok - 38 g
- Fekete szín

Beépített alacsony energiafogyasztású integrált áramkör
Fedezze fel a szórakozás új dimenzióját a Joyroom Jpods Series JR-PB1 vezeték nélküli fülhallgatókkal. A beépített alacsony energiafogyasztású IC 8 folyamatos zenei lejátszást biztosít. Ez azt jelenti, hogy hosszú ideig élvezheti kedvenc zenéit és podcastjait anélkül, hogy aggódnia kellene a lemerült akkumulátor miatt.

ENC hívászajcsökkentés
A Joyroom Jpods Series JR-PB1 fülhallgatók egyedülállóak az ENC zajcsökkentési technológiának köszönhetően is. Ennek köszönhetően a telefonhívások kristálytisztává válnak, és a beszélgetőpartner tisztán hallja Önt még zajos környezetben is. Ez nemcsak kényelmet biztosít, hanem a telefonhívások minőségét is HD szintre emeli.

13 mm-es grafén membrán
A Jpods Series JR-PB1 fülhallgatókban a Joyroom egy fejlett, 13 mm átmérőjű grafén membránt használ. Ennek köszönhetően elképesztő minőségű HiFi szuper basszust élvezhet. Minden hang és dallam tökéletes pontossággal lesz visszaadva, felejthetetlen zenei élményt nyújtva Önnek.

Bluetooth 5.3
A zenét és filmeket kedvelők számára a kapcsolati stabilitás kulcsfontosságú. A Joyroom Jpods Series JR-PB1 fülhallgatók Bluetooth 5.3-mal vannak felszerelve, ami alacsony energiafogyasztást, stabil átvitelt és késleltetés nélküli hang- és videószinkronizálást jelent. Ennek köszönhetően még filmnézés közben is a hang mindig tökéletesen szinkronizált lesz.

Ergonomikus kialakítás
Akár hosszú repülésen, akár rövid futás közben használja a fülhallgatókat, a Joyroom Jpods Series JR-PB1 fülhallgatók ergonomikus kialakítása hosszú távú kényelmet biztosít. Tökéletesen illeszkednek a füleihez, és hosszú viselés után sem okoznak kellemetlenséget.

IPX4 vízálló
Jó hírünk van az aktív felhasználók számára, akik nem félnek az esőtől vagy izzadságtól. A Joyroom Jpods Series JR-PB1 fülhallgatók IPX4 vízálló tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy ellenállnak az esőnek és izzadságnak. Most akár esős napon is hallgathatja kedvenc zenéit.

Zökkenőmentes váltás a fülhallgatók között
A Joyroom Jpods Series JR-PB1 fülhallgatók zökkenőmentes váltást kínálnak az egy- és kétfülhallgató módok között. Ez azt jelenti, hogy amikor környezetére kell figyelnie, használhat egy fülhallgatót, vagy párosíthatja mindkettőt a teljes sztereó hangzás érdekében.

Intelligens érintésvezérlés
A fülhallgatók vezérlése sosem volt ilyen egyszerű. A Joyroom Jpods Series JR-PB1 fülhallgatók intelligens érintésvezérlést tesznek lehetővé, ami azt jelenti, hogy finom érintésekkel játszhatja/megállíthatja a zenét, fogadhat/lerakhat hívásokat, elutasíthat hívásokat, válthat dalokat és aktiválhatja a hangalapú asszisztenst.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett