Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116759339 Márka: JOYROOM

TWS Joyroom Funpods Series JR-FB1 Bluetooth 5.3 vezeték nélküli fülhallgató - fehér


Cikkszám: JR-FB1_W | EAN/Vonalkód: 6956116759339 | Márka: JOYROOM

TWS Joyroom Funpods Series JR-FB1 Bluetooth 5.3 vezeték nélküli fülhallgató - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Joyroom Funpods Series JR-FB1 Bluetooth 5.3 vezeték nélküli fülhallgató - fehér Élvezd a kiváló hangzást és kényelmet a Joyroom Funpods Series JR-FB1 fülhallgatókkal - a True Wireless fülhallgatók újradefiniálják zenei élményedet. Számos funkcióval és tulajdonsággal rendelkeznek, így tökéletes társak a igényes felhasználók számára. Az IP54 vízállóság, akár 35 órás lejátszási idő és a Bluetooth 5.3 révén ez egy komplett termék mindennapi használatra és sporttevékenységekhez. A Joyroom Funpods Series JR-FB1 legfontosabb előnyei:
- Akár 35 órás zenelejátszás: Élvezd a megszakítás nélküli szórakozást hosszú ideig, anélkül hogy gyakran kellene tölteni.
- IP54 vízállóság: A nedvesség- és portűrés biztosítja a biztonságot és tartósságot különböző körülmények között.
- Bluetooth 5.3 a jobb minőségért: Használd a legújabb Bluetooth 5.3 technológiát, amely stabil kapcsolatot és kiváló hangminőséget garantál.
- Gyors töltés mindössze 1,5 óra alatt: A hosszú zenelejátszási idő nem jelent hosszú töltési időt. Élvezd a gyors töltést és készen állsz a használatra rövid időn belül.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Sorozat: Joyroom Funpods Series
- Modell: JR-FB1
- Szín: fehér
- Bluetooth verzió: 5.3
- Protokoll támogatás: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
- Audio kodekek: AAC, SBC
- Akkumulátor kapacitás (fülhallgatók): 35mAh
- Akkumulátor kapacitás (tok): 400mAh
- Lejátszási idő: 7h (70%-os hangerőnél)
- Beszélgetési idő: 5h (70%-os hangerőnél)
- Összesített idő (fülhallgatók + tok): 35h (70%-os hangerőnél)
- Tápbemenet (fülhallgatók): 5V/0.2A
- Tápbemenet (tok): 5V/1A (USB-C)
- Töltési idő (fülhallgatók): 1,5h
- Töltési idő (tok): 1,5h
- IP szabvány: IP54
- Hangszóró: Φ13mm
- Impedancia: 32 Ω
- Kimeneti teljesítmény: 2 x 3mW
- Anyag: ABS+PC

Akár 35 órás zenelejátszási idő A Joyroom Funpods Series JR-FB1 fülhallgatók lehetővé teszik, hogy akár 35 órán keresztül hallgass zenét. Ez tökéletes választás hosszú utazások, edzések vagy mindennapi használat során. Víz- és porállóság Ezek a fülhallgatók IP54 minősítéssel rendelkeznek, így ellenállnak a nedvességnek és a pornak, ideálissá téve őket esőben, edzés közben vagy a strandon történő használatra. Ne hagyd, hogy bármi is megakadályozzon abban, hogy bárhol élvezd kedvenc zenédet. Bluetooth 5.3 a jobb minőségért Élvezd a kiváló hangminőséget a Bluetooth 5.3 technológiával a Joyroom Funpods Series JR-FB1 fülhallgatókon. A stabil kapcsolat és az alacsony késleltetés minden dallamot egyedivé tesz. A zene kísérni fog anélkül, hogy felesleges megszakítások lennének. Gyors töltés mindössze 1,5 óra alatt Élvezd a szabadságot és kényelmet a gyors töltéssel a Joyroom Funpods Series JR-FB1 fülhallgatókkal. Mindössze 1,5 óra töltés elegendő ahhoz, hogy hosszú órákon keresztül hallgasd kedvenc zenéidet. Könnyű használat Az intuitív vezérlés könnyűvé teszi a funkciók használatát. Könnyedén állíthatod a hangerőt, indíthatod és szüneteltetheted a zenét, vagy vezérelheted a hanghívásokat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett