Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520247356 Márka: Edifier

TWS fülhallgató Edifier X2s (zöld)


Cikkszám: X2s Green | EAN/Vonalkód: 6923520247356 | Márka: Edifier

TWS fülhallgató Edifier X2s (zöld)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS fülhallgató Edifier X2s (zöld)
Fedezd fel a zene szépségét az Edifier X2s-sel! A fülhallgatók 13 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek kiváló hangminőséget biztosítanak. Támogatja a Bluetooth 5.3 kapcsolódást, és működési ideje a tok segítségével akár 26 óra is lehet. Beépített mikrofonjaik lehetővé teszik, hogy bárhol telefonálhass. Ergonomikus kialakításuk páratlan kényelmet biztosít hosszú időn át, és vízálló kialakításuknak (IP54) köszönhetően magabiztosan használhatod őket intenzív edzések vagy szabadtéri tevékenységek közben is.

Zenei élvezet a füleinek
Mostantól a legjobb hangminőségben élvezheted kedvenc dalaidat! A fülhallgatók 13 mm-es meghajtókkal rendelkeznek, amelyek lenyűgöző zenei élményt nyújtanak. Mély és erőteljes basszusokat, tiszta középtartományt és kristálytiszta hangokat kínálnak, amelyek elrepítenek a kedvenc zenéid világába.

Telefonálj zavar nélkül
Az Edifier X2s segítségével bárhol telefonálhatsz. Mindegyik fülhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, amely pontosan rögzíti a hangodat, így a hívó fél tisztán hallja, mit mondasz neki. De ez nem áll meg itt! Intelligens zajcsökkentő algoritmust használnak, amely hatékonyan elnémítja a háttérzajokat, miközben javítja a hangodat és növeli a tisztaságot és hűséget.

Vezeték nélküli szabadság
Az X2s fülhallgatók a legújabb Bluetooth 5.3 technológiát használják, amely stabilabb és gyorsabb csatlakozást biztosít a választott eszközhöz. Nem kell többé aggódnod a zavarok és késlekedés miatt! Mindegyik fülhallgató önállóan csatlakozik az eszközödhöz, így egyszerre egyet vagy mindkettőt is használhatod.

Tökéletes a játék szerelmeseinek
Gyakran játszol a telefonodon? Az Edifier X2s fülhallgatók biztosan megfelelnek elvárásaidnak! Kifejezetten a játék szerelmeseinek kialakított módot kínálnak, amely 60 ms késleltetést biztosít. Most könnyedén felülkerekedhetsz ellenfeleiden, és újabb győzelmet arathatsz kedvenc játékodban!

Zenélj egész nap
Aggódsz, hogy a fülhallgatóid túl gyorsan lemerülnek, és megfosztanak a kedvenc lejátszási listáid hallgatásától egy hosszú utazás vagy egy edzés során az edzőteremben? Ne aggódj! Az Edifier X2s akár 6,5 órán keresztül képes zenét lejátszani egyetlen feltöltéssel. Szeretnéd meghosszabbítani a működési idejüket? Használd a mellékelt töltőtokot, és hallgass zenét további 19,5 órán keresztül! A fülhallgatók gyors töltést is támogatnak, így 10 perc töltés után egy órán keresztül használhatod őket. Teljes feltöltésük körülbelül 1,5 órát vesz igénybe, míg a tok feltöltése körülbelül 2 órát.

Edifier Connect app
Telepítsd az Edifier Connect alkalmazást, és érj el még több lehetőséget! Az alkalmazás lehetővé teszi az EQ beállítások megváltoztatását, hogy a zenéhez igazíthasd a hangokat, amit hallgatsz. Ezen kívül ellenőrizheted a fülhallgatók töltöttségi állapotát, megváltoztathatod az érintőpanelek funkcióit, beállíthatod a hangerőt és meghatározhatod, mikor kapcsoljanak ki a fülhallgatók. Az alkalmazás rendelkezik egy jel alapján történő fejhallgató keresési funkcióval is, amit távolról is elindíthatsz. Így többé nem fogod elveszíteni őket!

A kényelem jegyében
Az Edifier X2s a tökéletes mindennapi társ! Ergonomikus, könnyű kialakításuknak (a fülhallgatók mindössze 3,6 g súlyúak) köszönhetően nem okoznak kényelmetlen nyomást és kellemetlenséget, és álomszerű kényelmet biztosítanak órákon át tartó zenehallgatás közben. Tökéletesen illeszkednek a fülek formájához, és nem esnek ki. A fülhallgatók IP54 vízállósággal is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nem félnek az izzadságtól vagy esőcseppektől. Könnyen használhatod őket edzés közben az edzőteremben vagy futás közben a parkban!

A készlet tartalma:
- fülhallgatók
- töltőtok
- USB-C kábel
- használati útmutató

Gyártó: Edifier

Modell: X2s

Szín: zöld

Meghajtók: 13 mm

Frekvencia-válasz: 20 Hz-20 kHz

SPL: 94 dB±3dB (A)

Impedancia: 32Ω

Bluetooth verzió: 5.3

Hatótávolság: Akár 10 m

Bluetooth protokollok: A2DP, AVRCP, HFP

Hangkodek: SBC

Mikrofonok: 2 (1 fülhallgatónként)

Mikrofon érzékenység: -38dB±1dB

Működési idő: Körülbelül 6,5 óra + 19,5 óra (a töltőtokkal)

Töltési interfész: USB-C

Akkumulátor kapacitás:
- 3,7V 37 mAh (fülhallgatók)
- 3,7V 350 mAh (töltőtok)

Töltési idő:
- 1,5 óra (fülhallgatók)
- 2 óra (töltőtok)

Bemenet:
- 5V 200mA (fülhallgatók)
- 5V 1A (töltőtok)

Védettségi fokozat: IP54

Súly (egy fülhallgató): 3,6 g

Alkalmazás: Edifier Connect

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett