Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408155 Márka: QCY

Wireless Earphones TWS T27 (fekete),


Cikkszám: T27 black | EAN/Vonalkód: 6957141408155 | Márka: QCY

Wireless Earphones TWS T27 (fekete),


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS QCY T27 fülhallgató (fekete)

A QCY T27 egy vezeték nélküli fülhallgató, amely tökéletes a mindennapi használatra. Gazdagon részletezett hangzást kínál, amely lehetővé teszi a kedvenc zeneszámaid újbóli felfedezését. A beépített mikrofonok és az ENC technológia tiszta beszélgetést biztosítanak, míg a Bluetooth 5.3 kapcsolat lehetővé teszi a zene késés nélküli hallgatását. Üzemidejük a töltőtokkal együtt akár 32 órát is elérhet, és az intuitív érintőfelületek megkönnyítik a legfontosabb funkciók kezelését. Az IPX4 vízállóság pedig alkalmassá teszi őket minden körülmények közötti használatra.

Engedd meg magadnak a zenei élvezetet
Élvezd még jobban a kedvenc zeneszámaid hallgatását! A fülhallgatók gondosan behangoltak Helo hangszakértőjének által, biztosítva az erőteljes basszust és a kristálytiszta magashangokat. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen belemerülj a zene hangjaiba, és felfedezd azokat a részleteket, amelyeket eddig nem hallottál.

Akár 32 óra üzemidő
Úton vagy munkába? Többórás repülőút áll előtted? Vagy hosszú sétán vagy? A QCY T27 készen áll, hogy bárhová elkísérjen! A fülhallgatók lehetővé teszik, hogy 3,5 órán keresztül telefonálj, vagy akár 8 órán keresztül zenét hallgass. A csomag tartalmaz egy töltőtokot is, így akár 32 óráig is élvezheted a fülhallgatók megbízható teljesítményét.

Késésmentes hang
A fülhallgatók a legújabb Bluetooth 5.3 chipet használják, ami stabilabb és gyorsabb kapcsolatot biztosít a kiválasztott eszközzel akár 10 méteres távolságig. Kivételesen alacsony, mindössze 0,068 másodperces késést is kínál, ami tökéletes szinkronizációt eredményez a hang és a videó között. Ennek köszönhetően semmilyen ellenfél nem kerüli el a figyelmed, és újabb győzelmet aratsz!

Tiszta hang beszélgetések során
Most már bármikor szabadon beszélgethetsz telefonon, függetlenül attól, hol vagy. A beépített mikrofonok megbízhatóan rögzítik minden szavad. A fülhallgatók támogatják az ENC technológiát, ami hatékonyan kiküszöböli a környezeti zajokat, és csak a te hangodra összpontosít. Így biztos lehetsz benne, hogy a beszélgetőpartnereid tisztán hallják minden szavad, bármilyen környezetben is legyél.

Tökéletesen illeszkedik a fülhöz
A speciálisan kialakított dizájn révén a fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a füled alakjához, biztosítva a kényelmet, amire vágysz. Egy fülhallgató mindössze 4,4 gramm súlyú, így hosszú zenehallgatás során sem fogod érezni a jelenlétüket! Emellett IPX4 vízállóságúak, ami azt jelenti, hogy ellenállnak az izzadságnak és az esőnek. Tehát nem kell aggódnod az állapotuk miatt intenzív edzés vagy váratlan eső esetén sem!

Több a QCY App-ból
Szeretnél még több lehetőséget nyerni? Telepítsd a QCY alkalmazást - megtalálod mind a Google Play áruházban, mind az App Store-ban! Ez hozzáférést biztosít számos érdekes funkcióhoz, amelyek segítenek személyre szabni a fülhallgatóidat. Az alkalmazás lehetővé teszi az Equalizer beállítások megváltoztatását, az érintőpanelek funkcióinak testreszabását, az állapotfigyelést, a fülhallgatók keresését és még sok más!

Tartozékok:
- Fülhallgatók
- Töltőtok
- USB-C to USB-A töltőkábel
- Cserélhető gumigyűrűk x3
- Használati útmutató

Gyártó: QCY
Modell: T27
Szín: Fekete
Fülhallgató típusa: Fülbe helyezhető
Transzducer: 6 mm
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótávolság: Akár 10 m
Bluetooth profil: HFP / A2DP / AVRCP
Akkumulátor kapacitás: 380 mAh
Üzemidő: Beszélgetési idő: 3.5h Zenelejátszási idő: 8h Töltőtokkal: 32h
Töltési interfész: USB-C
Vízállóság: IPX4
Egy fülhallgató mérete: 22.2 x 17.7 x 23.1 mm
Egy fülhallgató súlya: 4,4 g
A tok méretei: 65.1 x 36.7 x 30.8 mm
Alkalmazás: QCY App
Kompatibilis rendszerek: iOS / Android

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett