Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972576181091 Márka: HiFuture

TWS EarBuds HiFuture Sonic Colorbuds 2 (fekete)


Cikkszám: ColorBuds 2 (black) | EAN/Vonalkód: 6972576181091 | Márka: HiFuture

TWS EarBuds HiFuture Sonic Colorbuds 2 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiFuture ColorBuds 2 fülbe helyezhető fülhallgató (fekete)
A ColorBuds 2 fülbe helyezhető fülhallgató kiváló hangminőséget garantál, innovatív HiFuture Soft Bass technológiát kínál a erőteljes és mély hangzáshoz, valamint lehetővé teszi a szabad kommunikációt. Emellett a Bluetooth 5.3 használata megbízható kapcsolatot biztosít. Az érintőpanelek kényelmessé és intuitívvá teszik a használatot. Továbbá támogatják a Two Master technológiát, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre csak egy vagy mindkét fülhallgatót használja, teljes rugalmasságot biztosítva. Az eszköz IPX5 vízálló, és könnyű, ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes a használata.

Káprázatos basszus
Ha értékeled a zenében a mély hangokat, a ColorBuds 2 modell tökéletes választás számodra. A technológiailag fejlett basszus biztosítja a teljes és kiegyensúlyozott hangzást. Legyen szó energikus hip-hopról, pihentető klasszikus zenéről vagy rock számokról, a HiFuture segítségével magas szintű hangélményben lesz részed - függetlenül a hangerő szintjétől!

Ideális telefonhívásokhoz
A ColorBuds 2 mikrofonja pontosan rögzíti a hangodat, így szabadon kommunikálhatsz szeretteiddel. Ezen felül az fejlett zajcsökkentő technológiának köszönhetően beszélgetéseid kivételesen tiszták és érthetőek maradnak, még zajos helyeken is.

Stabil vezeték nélküli kapcsolat
Élvezd a stabil jelet, amint kiveszed a fülhallgatókat a tokból, köszönhetően a Bluetooth 5.3-nak. Felejtsd el a bonyolult párosítási eljárásokat - a ColorBuds 2 fülhallgatók azonnal készen állnak a használatra!

Intuitív működés
Fedezd fel a ColorBuds 2 vezérlésének folyékonyságát. A lejátszás szüneteltetéséhez vagy újraindításához, vagy a bejövő telefonhívás fogadásához mindössze annyit kell tenned, hogy megérinted a megfelelő fülhallgatót. Nincs többé szükség a telefonod elérésére. Tapasztald meg, mennyire kényelmes ez.

Erős akkumulátor
A ColorBuds 2 fülhallgatók erős akkumulátorjának köszönhetően akár 5 órán keresztül is hallgathatsz zenét, és a mellékelt töltőtok további 15 órával növeli meg ezt az időt. Nem kell aggódnod a gyakori töltés miatt, így koncentrálhatsz arra, amit igazán szeretsz - a kedvenc zenéidre.

Átgondolt kialakítás
A HiFuture fülhallgatók ergonomikus kialakítása tökéletesen illeszkedik a fülbe, páratlan kényelmet biztosítva, még hosszan tartó használat során is. A ColorBuds 2 kiemelkedik az IPX5 vízállósági besorolásával is - így könnyedén magaddal viheted edzésre vagy egy esős napi sétára.

Gyártó: HiFuture

Modell: ColorBuds 2

Bluetooth verzió: 5.3

Audio kódolás: SBC, AAC

Működési idő: 5 óra + 15 óra töltőtokkal

Vízállóság: IPX5

Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett