Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339210403 Márka: GUESS

Guess Glitter Gradient TWS Bluetooth fülhallgató dokkolóval - lila


Cikkszám: GUE003649-0 | EAN/Vonalkód: 3666339210403 | Márka: GUESS

Guess Glitter Gradient TWS Bluetooth fülhallgató dokkolóval - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Glitter Gradient fülhallgató Bluetooth TWS + dokkoló állomás Élvezze a kiváló hangminőség és a stílusos design új meghatározását ezekkel a bájos Guess fülhallgatókkal. Csodálatos formatervezésük lenyűgöző vizuális élményt nyújt, míg a legújabb technológiák segítségével új dimenzióban élvezheti a zenét.

Gyönyörű megjelenés és kiváló kidolgozás Az elképesztően stílusos Guess fülhallgatók elegáns megjelenést kölcsönöznek a divat világából vett eleganciával, valamint a legújabb hangtechnológiai vívmányokkal. A fülhallgató elegáns tokja lenyűgöző graduál motívummal bír, amely karaktert és mélységet ad neki. Az intenzív lilából indulva gyengéden változik át világosabb lila árnyalatokká, ami egyedi bájt kölcsönöz az egésznek. További dekorációként arany Guess logó díszíti, amely a legmagasabb minőség és eredetiség jele. A tartós műanyag és az arany részletek kombinációjával ezek a fülhallgatók nagyszerű első benyomást keltenek és elállítják a lélegzetét.

Hosszú üzemidő A fülhallgatók hosszú üzemidőt biztosítanak – egy akkumulátor töltéssel akár négyórás zenei szekcióra is képesek – ezt bizonyára mindenki értékelni fogja, aki szeret zenét hallgatni hosszú edzés vagy utazás közben. Ha a fülhallgatók lemerülnek, nem kell aggódnia a zenelejátszás megszakítása miatt – egyszerűen használja a tokot, amely egyben powerbank is. A dokkoló állomás nagy akkumulátorral rendelkezik – 250 mAh – amely lehetővé teszi a fülhallgatók négyszeri feltöltését, így egész nap használhatja őket.

A fülhallgató, amely szinte bármilyen időjárási körülmények között használható Ezek a fülhallgatók nemcsak hangzásbeli és vizuális remekművek, hanem tökéletesen felkészültek az aktív életmódra is. A készülék IPX4 vízállósági osztállyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll az izzadtságnak és az enyhe esőnek, így nyugodtan edzhet vagy utazhat.

Bluetooth 5.3 technológia A legújabb Bluetooth 5.3 verzió gyors válaszidőt és hihetetlenül zökkenőmentes kapcsolatot ígér a telefonnal. A fülhallgatók tökéletesen szinkronizálnak az okostelefonnal, lehetővé téve, hogy késedelem nélkül játsszon zenét és fogadjon hívásokat. Emellett a fülhallgatók akár 10 méteres távolságban is csatlakoznak a készülékhez, ami lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a telefontól – már nem kell mindig magánál tartania.

Guess licenc alapján gyártott termék.

Műszaki adatok Típus: Fülbe helyezhető fülhallgató Bluetooth verzió: 5.3 Fülhallgató akkumulátora: 2x 30 mAh Töltőtok kapacitása: 250 mAh Fülhallgató töltési ideje: 1 óra Készenléti idő: akár 180 óra Töltőtok csatlakozási portja: USB-C Működési idő: akár 4 óra Vízállósági szint: IPX4 Membrán mérete: 13 mm Impedancia: 32 ohm Szín: Lila

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett