Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876230068 Márka: UGREEN

Ugreen Nexode Pro 30W hálózati USB-C töltő (szürke)


Cikkszám: 35006 | EAN/Vonalkód: 6941876230068 | Márka: UGREEN

Ugreen Nexode Pro 30W hálózati USB-C töltő (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A UGREEN Nexode Pro töltő tökéletes kombinációja a teljesítménynek és a kompakt kialakításnak, hogy eszközeid töltése gyorsabb és kényelmesebb legyen, mint valaha. 30 wattos teljesítményével és több gyors töltési protokoll támogatásával rendkívül rövid idő alatt feltöltheted eszközeidet. GaNInfinity chipet használ, amely nemcsak páratlan teljesítményt nyújt, hanem csökkenti az eszköz méretét is.

Töltés 30 wattos teljesítménnyel
A UGREEN Nexode Pro 30 wattos teljesítményt kínál és több gyors töltési protokollt támogat, beleértve a PD, QC, SSCAP vagy AFC protokollokat, amelyek gyorsabb töltési időket eredményeznek a kiválasztott eszközök esetében. Például egy iPhone 15 energiaellátását akár 59%-ra is feltöltheted mindössze 30 perc alatt!

Kisebb, mint gondolnád
A UGREEN Nexode Pro töltő a legújabb GaNInfinity chipet használja, amely nemcsak páratlan teljesítményt, hanem kompakt kialakítást is biztosít - akár 53%-kal kisebb a hagyományos töltőkhöz képest! Ennek a fejlett technológiának köszönhetően gyors és stabil töltést élvezhetsz bármilyen eszköz, legyen az laptop, tablet vagy okostelefon, esetében. A GaNInfinity javítja az energiahatékonyságot is, így nélkülözhetetlen eszköz bárkinek, aki megbízható töltőt igényel mobil eszközeihez.

Védelem a legmagasabb szinten
A töltő többszintű védelemmel van ellátva, amely növeli a használat biztonságát. Hatékonyan véd a túlterhelés, túlfeszültség, túlmelegedés vagy rövidzárlat ellen. Speciálisan kifejlesztett Thermal Guard technológiát is alkalmaz, amely valós idejű hőmérséklet-figyelést biztosít.

Gyártó: UGREEN
Szín: Szürke
Töltési teljesítmény: 30 W
Interfész: USB-C
Támogatott gyors töltési szabványok: PD3.0 / PPS / QC4+ / QC3.0 / SSCP / AFC / Apple 5V2.4A / Samsung 5V2.4A / BV1.2
Méret: 33 x 32 x 41 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett