Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972576181107 Márka: HiFuture

TWS EarBuds HiFuture Sonic Colorbuds 2 (fehér)


Cikkszám: ColorBuds 2 (white) | EAN/Vonalkód: 6972576181107 | Márka: HiFuture

TWS EarBuds HiFuture Sonic Colorbuds 2 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiFuture ColorBuds 2 fülhallgató (fehér)

A ColorBuds 2 fülhallgató prémium hangminőséget biztosít, a HiFuture Soft Bass technológiának köszönhetően erőteljes és mély hangzást kínál, valamint lehetővé teszi a szabad kommunikációt. Bluetooth 5.3 technológiát használ, amely megbízható kapcsolatot garantál. Az érintőpaneles vezérlés kényelmessé és intuitívvá teszi a használatukat. Támogatja a Two Master technológiát, amely lehetővé teszi, hogy csak egy vagy mindkét fülhallgatót egyszerre használja, teljes rugalmasságot biztosítva. Az eszköz IPX5 vízálló minősítéssel rendelkezik, és könnyű, ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes a használata.

Kellemes basszus
Ha értékeled a mély tónusokat a zenében, a ColorBuds 2 modell tökéletes választás számodra. A technológiailag továbbfejlesztett basszusokkal a fülhallgató teljes és kiegyensúlyozott hangzást garantál. Legyen szó energikus hip-hopról, nyugtató klasszikus zenéről vagy rock dalokról, a HiFuture segítségével magas szintű hangzásban részesülhetsz - függetlenül a hangerő szintjétől!

Ideális telefonhívásokhoz
A ColorBuds 2 mikrofonnal rendelkezik, amely pontosan rögzíti a hangodat, lehetővé téve a szabad kommunikációt szeretteiddel. Emellett a fejlett zajszűrő technológia révén a beszélgetéseid rendkívül tiszták és érthetőek lesznek, még zajos helyeken is.

Stabil vezeték nélküli kapcsolat
Élvezd a stabil jelet, amint kiveszed a fülhallgatót a tokból, hála a Bluetooth 5.3 technológiának. Felejtsd el a bonyolult párosítási eljárásokat - a ColorBuds 2 fülhallgatók pillanatok alatt használatra készek!

Intuitív működés
Fedezd fel a ColorBuds 2 vezérlésének gördülékenységét. A lejátszás szüneteltetéséhez vagy folytatásához, vagy egy bejövő hívás fogadásához mindössze annyit kell tenned, hogy megérinted a megfelelő kézibeszélőt. Nem kell többé a telefonodat elővenned. Érezd, milyen kényelmes!

Erőteljes akkumulátor
Az erős akkumulátornak köszönhetően a ColorBuds 2 fülhallgatók akár 5 órán át is képesek zenét lejátszani, és a mellékelt töltőtok további 15 órányi lejátszási időt biztosít. Nem kell aggódnod a gyakori újratöltés miatt, így teljes mértékben a kedvenc zenéidre koncentrálhatsz.

Gondos tervezés
A HiFuture fülhallgatók ergonomikus kialakítása révén tökéletesen illeszkednek a fülbe, páratlan kényelmet biztosítva még hosszan tartó használat során is. A ColorBuds 2 az IPX5 vízállósági minősítéssel is büszkélkedhet - így akár edzésre vagy egy esős napon is magaddal viheted őket.

Gyártó: HiFuture

Modell: ColorBuds 2

Bluetooth verzió: 5.3

Hangdekódolás: SBC, AAC

Működési idő: 5 óra + 15 óra töltőtokkal

Vízállóság: IPX5

Szín: fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett