Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141407288 Márka: QCY

Fejhallgató TWS QCY T19 (fekete)


Cikkszám: T19-Black | EAN/Vonalkód: 6957141407288 | Márka: QCY

Fejhallgató TWS QCY T19 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Értékeled a magas minőségű hangzást és nem tudsz elképzelni egy napot zene nélkül? Válaszd a TWS QCY T19 fejhallgatót, amely kristálytiszta HiFi hangzást, akár 30 órás üzemidőt és ultra-alacsony késleltetést kínál, ami örömet okoz a játék- és videórajongóknak. Említésre méltó az ENC zajszűrés is, amely megkönnyíti a beszélgetéseket, valamint az intuitív érintőpanelek. A T19-ek rendelkeznek játék üzemmóddal is.

Kiváló hangminőség
A TWS QCY T19-ek 10 milliméteres dinamikus meghajtókkal vannak felszerelve, hogy kiváló hangminőséget, tiszta magas hangokat és mély basszust biztosítsanak különféle zenei műfajok hallgatásánál. A HiFi hangzás olyan érzést kelt, mintha egy koncerten lennél, és újra felfedezheted kedvenc dalaid szépségét.

Tökéletes a beszélgetésekhez
A QCY T19 vezeték nélküli fejhallgatók négy mikrofonnal és egy intelligens ENC algoritmussal dolgoznak, hogy hatékonyan rögzítsék a hangod és kiszűrjék a háttérzajt. Így hatékonyan kommunikálhatsz másokkal, és a hangod kristálytisztán hallható lesz. Szükséges egy hívást intézni a buszon? A QCY T19 segítségével ez nem lesz probléma!

Akár 30 órás üzemidő
Hallgathatsz zenét egész nap anélkül, hogy aggódnál a fejhallgató lemerülése miatt. A T19-ek erős akkumulátorokkal vannak felszerelve, és akár 4,5 órás beszélgetési és 7,5 órás lejátszási időt biztosítanak. Fontos, hogy a töltőtok 380 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ami akár 30 órára is meghosszabbíthatja az üzemidőt!

Praktikus érintőpanelek
A T19-ek lehetővé teszik az alapfunkciók kényelmes kezelését anélkül, hogy a telefonodhoz nyúlnál. A T19-ek praktikus érintőpaneleivel szüneteltetheted és folytathatod a lejátszást, hívást fogadhatsz vagy elutasíthatsz, számot válthatsz, elindíthatod a hangsegédet vagy aktiválhatod a játék üzemmódot, csak hogy néhányat említsünk.

Ultra-alacsony késleltetés és alkalmazás
Szeretsz filmeket nézni a telefonodon? Vagy gyakran követed a koncertközvetítéseket? A QCY T19 tökéletes neked, köszönhetően a rendkívül alacsony késleltetésnek és a tökéletes szinkronizációnak a videó és az audio között. Ráadásul telepítheted a QCY alkalmazást (elérhető Androidra és iOS-re), és használhatod az equalizert vagy az alvó üzemmódot is.

Kiváló tervezés
Az ergonomikus formatervezésnek köszönhetően a fejhallgatók stabilan illeszkednek a füledbe, és hosszú órákon át sem okoznak kényelmetlenséget. A párosítás gyors és kényelmes: csak vedd elő a fülhallgatókat a tokból, és használd a felugró ablakot a telefonodon. Ezután a fejhallgatók automatikusan felismerik az eszközöd a következő használatkor.

A csomag tartalma:
- Fejhallgató TWS QCY T19
- Töltőtok
- 3 pár szilikon fülpárna (S, M, L)
- USB-C kábel
- Felhasználói kézikönyv

Márka: QCY

Név: Fejhallgató TWS QCY T19

Modell: T19

Zajcsökkentés (ENC): Igen

Meghajtó: 10 mm

Bluetooth verzió: 5.1

Párosítási név: QCY-T19

Kompatibilis rendszerek: Android, iOS

Hatótávolság: Akár 10 m

Beszélgetési idő: 4.5 óra

Lejátszási idő: 7.5 óra

Bluetooth profilok: HFP / HSP / A2DP / AVRCP

Akkumulátor kapacitás (tok): 380 mAh

Töltőport: USB-C

Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett