Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975606870514 Márka: Tronsmart

Tronsmart T7 Lite 24W Bluetooth hangszóró - türkiz


Cikkszám: 964261-Tronsmart | EAN/Vonalkód: 6975606870514 | Márka: Tronsmart

Tronsmart T7 Lite 24W Bluetooth hangszóró - türkiz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tronsmart T7 Lite Bluetooth hangszóró 24W teljesítménnyel - türkiz Fedezd fel a zene új dimenzióját a Tronsmart T7 Lite hangszóróval. Élvezd a 24 órás lejátszási időt a beépített 4000 mAh akkumulátornak köszönhetően. Az integrált erőteljes basszus és a testreszabható EQ biztosítják az igényeidhez igazított hangminőséget. A sztereó kapcsolat és az IPX7 vízállóság révén ez a hangszóró tökéletes társ bármilyen kalandhoz. Válassz a 4 színopció közül, és éld át a hangulatodhoz mindig illő látványos fényshowt.
A Tronsmart T7 Lite Bluetooth hangszóró legfontosabb előnyei:
- Élvezd a zenét megszakítás nélkül. A beépített 4000mAh akkumulátorral egyetlen feltöltéssel akár 24 órás zenelejátszást is garantál.
- A te zenéd, a te szabályaid. Testreszabhatod az EQ-t és a fényshowt a Tronsmart alkalmazás segítségével.
- Látvány és hanghatások a legmagasabb szinten. A gazdag színvilág és dinamikus fényshow biztosan felélénkíti bármelyik helyiséget.
- Megbízható társ a kalandokban. Az IPX7 védettségi fokozatnak köszönhetően nem kell aggódnod a fröccsenések vagy eső miatt a szabadban.
- Kapcsolat a legmagasabb szinten. A Bluetooth 5.3 gyors és zökkenőmentes zeneátvitelt biztosít akár 15 méteres távolságon belül.
Specifikáció:
- Márka: Tronsmart
- Modell: T7 Lite
- Audio kodekek: SBC
- Bluetooth verzió: 5.3
- Vezeték nélküli hatótávolság: akár 15 m (nyílt területen)
- Bemenet: 5V/2A USB-C porton keresztül
- Kimenet: 24W
- Mikrofon: igen
- Védettségi fokozat: IPX7
- Lejátszási idő: akár 24 óra (a kijelző háttérvilágításától függően)
- Töltési idő: akár 4,5 óra
- Frekvenciatartomány: 60 Hz - 20 kHz
- Lejátszási módok: vezeték nélküli, TF memóriakártya
- Hangasszisztens: Siri, Google Assistant, Cortana
- Egyéb jellemzők: irányítás a Tronsmart alkalmazással, élénk LED színek
- Méretek: 195 x φ72 mm
- Súly: 470 g
- Tartozékok: USB-C töltőkábel, SoundPulse kártya, nyakpánt
- Szín: Türkiz
Energiával teli basszus Kettős, teljes spektrumú meghajtók mély és dinamikus basszust biztosítanak. Így minden hangjegy és árnyalat tele lesz energiával, kedvenc dallamaid egyedien szólalnak meg.
Több hang, több móka Használd ki a lehetőséget, hogy párosíts két Tronsmart T7 Lite hangszórót egy még magával ragadóbb hangélmény érdekében. A hang és fény tökéletes szinkronizálása magasabb szintre emeli a zenehallgatás minőségét - beltéren és kültéren egyaránt.
Sokoldalúság és kényelem Csak két telefont vagy tabletet is csatlakoztathatsz egyidejűleg, így könnyedén és zökkenőmentesen váltogathatsz a különböző eszközök és játszási listák között. A Tronsmart T7 Lite hangszóró a kényelem és sokoldalúság szinonimája.
Játszd le a fényt Teremts csodálatos hangulatot bárhol is vagy. Világítsd meg környezeted egy többszínű látvánnyal, amely mindenkit elvarázsol.
Irányítás a kezedben A Tronsmart alkalmazás lehetővé teszi a hang és fény precíz irányítását. Válassz a különböző EQ beállítások közül, hogy a hangzást a környezetedhez és preferenciáidhoz igazítsd, és kezeld a világítási effektusokat a tökéletes hangulat megteremtéséhez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett