Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975606871863 Márka: Tronsmart

Tronsmart T7 Lite hangszóró tok - fekete


Cikkszám: 1017865-Tronsmart | EAN/Vonalkód: 6975606871863 | Márka: Tronsmart

Tronsmart T7 Lite hangszóró tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tronsmart T7 Lite hangszóró tok - fekete

Védje Tronsmart T7 Lite hangszóróját a váratlan esésektől és karcolásoktól a tartós EVA tokkal. Ennek köszönhetően bárhol élvezheti kedvenc zenéit, anélkül hogy a készülék károsodásától kellene tartania. Az egyedi design és a magas minőségű kivitelezés ideális megoldást nyújt mindenkinek, aki értékeli a készülékeinek tartósságát és védelmét. Az EVA anyag kiváló védelmet nyújt a por, a víz és az ütődések ellen.

Specifikáció:
- Márka: Tronsmart
- Modell: Tronsmart Hordtáska 1017865
- Kompatibilitás: Tronsmart T7 Lite
- Tartozék: Karabiner
- Anyag: EVA hab
- Méretek: 24 x 9,8 cm
- Szín: Fekete

A Tronsmart T7 Lite hangszóró tok legfontosabb előnyei:
- Maximális védelmet nyújt az esések és karcolások ellen. Az EVA anyag ütődés-, por- és vízálló.
- Tökéletes illeszkedést biztosít a Tronsmart T7 Lite hangszórók számára. A tok pontosan illeszkedik a készülékhez.
- Meghosszabbítja a hangszóró élettartamát puha, antisztatikus bélésével. A tok belseje megvédi az eszközt a horpadásoktól és karcolásoktól.
- Könnyebb szállítást tesz lehetővé kényelmes karabiner és kézi pánt segítségével. Könnyedén magával viheti a hangszórót bárhová.
- Hosszútávú kényelmes használatot biztosít a masszív cipzárnak köszönhetően. Az erős cipzár megakadályozza a véletlen kinyílást.

Védje hangszóróját a sérülésektől

A Tronsmart T7 Lite hangszóró tok maximális védelmet nyújt az esésekkel, karcolásokkal és egyéb veszélyekkel szemben, amelyek a készüléket érhetik. Az EVA anyagnak köszönhetően a tok nemcsak tartós, hanem por- és vízálló is, ami ideális választássá teszi aktív emberek számára.

Tökéletes illeszkedés a Tronsmart T7 Lite készülékhez

Csak a jól illeszkedő tok nyújt megfelelő védelmet. A Tronsmart T7 Lite hangszóró tok pontosan a készülékhez készült, így biztos lehet benne, hogy az eszköz biztonságban van és jól védett mindenféle sérüléssel szemben.

Puha bélés az extra védelemért

A Tronsmart T7 Lite hangszóró tok belseje puha, antisztatikus béléssel van ellátva, amely megvédi a készüléket a horpadásoktól és karcolásoktól. Ez az extra védelmi réteg biztosítja, hogy a hangszóró hosszú időn át kiváló állapotban maradjon.

Praktikus szállíthatóság a legmagasabb szinten

A Tronsmart T7 Lite hangszóró tokkal bárhová magával viheti a készülékét. A kényelmes karabiner és kézi pánt révén könnyedén szállítható, bármilyen úticél felé is tart. Élvezze a zenét bárhol!

Masszív cipzár a kényelemért és biztonságért

A Tronsmart T7 Lite hangszóró tok erős cipzárral van ellátva, ami megakadályozza a készülék véletlen kinyílását. Ez a masszív elem biztosítja, hogy a hangszóró mindig biztonságban legyen és használatra kész.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett