Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972838614343 Márka: Tribit

Tribit TWS MoveBuds H1 BTH95 TWS fülhallgató


Cikkszám: C01-2471N-02 | EAN/Vonalkód: 6972838614343 | Márka: Tribit

Tribit TWS MoveBuds H1 BTH95 TWS fülhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

31100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tribit MoveBuds H1 BTH95 fejhallgató.
Vidd magaddal kedvenc zenéidet az edzésedre! A Tribit fejhallgató IPX8 vízálló és ergonomikus kialakításának köszönhetően páratlan kényelmet biztosít. Ezen kívül kiváló hangminőséget és hosszú üzemidőt kínál. Transparencia mód is van benne, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradj a környezeteddel.

Hosszú üzemidő
Ne félj, hogy hirtelen lemerül a fejhallgatód. A Tribit MoveBuds H1 BTH95 hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik, amely akár 15 óra üzemidőt biztosít, míg a töltőtok meghosszabbítja az üzemidőt 65 órára. A töltési idő pedig 2 órát ér el.

Magas hangminőség
A Tribit fejhallgató az AptX audio kodekkel van felszerelve, amely biztosítja a kristálytiszta és részletgazdag hangzást. Emellett a 13 milliméteres meghajtók mély basszust és nagy harmóniát kínálnak.

Gyors, stabil kapcsolat
A Tribit MoveBuds H1 BTH95 beépített Qualcomm 3040 chippel rendelkezik, amely a gyors jelátvitelért, a stabil kapcsolódásért és az alacsony késleltetésért felel. Ezen kívül a Bluetooth 5.2 verzió kiváló, zavarmentes jelet biztosít akár 10 méter távolságig.

Hallj azt, amit szeretnél
Telefonálj anélkül, hogy a háttérzaj miatt aggódnál. A Tribit fejhallgató 4 mikrofonnal rendelkezik és támogatja a CVC 8.0 technológiát, amely akár 90%-ban elnémítja a külső zajokat, így a beszélgetésre koncentrálhatsz. Ezen kívül a Transparencia mód lehetővé teszi, hogy halljad mi történik körülötted - soha többé nem marad le egy fontos bejelentésről a vonatállomáson vagy a repülőtéren.

Ergonomikus, vízálló kialakítás
Ez még nem minden, amit a Tribit fejhallgató kínál. Az ergonomikus kialakítás különlegessé teszi őket, így hosszú ideig viselheted őket kényelmetlenség nélkül. Ezen kívül a speciális kampók biztosítják a stabilitást. IPX8 vízállósággal is rendelkeznek, így tökéletesek edzéshez vagy esős időben. Antibakteriális, cserélhető gumiszalagok is vannak 5 különböző méretben - mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Csomag tartalma:
-fejhallgató

-töltőkábel

-felhasználói kézikönyv

-cserélhető gumiszalagok (5 pár)


Gyártó: Tribit

Modell: BTH95

Szín: fekete

Vízállóság: IPX8

Üzemidő: kb. 15 óra (tok nélkül) kb. 65 óra (tokkal)

Bluetooth verzió: 5.2

Hatótávolság: akár 10 m

Transzducer átmérője: 13 mm

Töltési idő: 1,5 óra (tokon keresztül), 2 óra (kábelen keresztül)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett