Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472795508 Márka: Transformers

Fülhallgató TWS Transformers TF-T09 (szürke)


Cikkszám: TF-T09-grey | EAN/Vonalkód: 6975472795508 | Márka: Transformers

Fülhallgató TWS Transformers TF-T09 (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Transformers TF-T09 (szürke) fülhallgatók.
A Transformers nyitott kialakítású fülhallgató olyan korszerű megoldás, amely ötvözi az ergonomikus dizájnt és a fejlett funkciókat, ideális azok számára, akik fizikailag aktívak, és értékelik a kényelmet és a biztonságot. A Bluetooth 5.4-nek köszönhetően a fülhallgatók stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, az innovatív nyitott kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre élvezze a zenét és a környezete hangjait. Ez a tökéletes választás azok számára, akik futás, biciklizés vagy más mindennapi tevékenységek során szeretnék élvezni kedvenc zenéiket anélkül, hogy feláldoznák a kényelmet és a biztonságot.

Biztonság és térbeli tudatosság
A Transformers nyitott fülhallgatói lehetővé teszik, hogy zenét hallgasson, miközben érzékeli a környezeti zajokat, ami rendkívül fontos a biztonság szempontjából. A nyitott dizájnnak köszönhetően a környezeti hangok közvetlenül a fülébe jutnak, lehetővé téve a gyors reagálást olyan veszélyekre, mint a közeledő autók vagy egyéb fenyegetések. A hagyományos fülhallgatókkal ellentétben nem kell levennie őket, hogy telefonáljon vagy figyelemmel kísérje a környezetét.

Ergonomikus dizájn a hosszan tartó kényelemért
Ezeket a fülhallgatókat a maximális kényelem érdekében tervezték. Nyitott kialakításuk, amely nem lép be a fülbe, jobb szellőzést biztosít és csökkenti a zárt érzést, amely gyakran okoz kényelmetlenséget a hagyományos fülhallgatók hosszabb idejű viselése során. Az ergonomikus dizájn, a könnyű konstrukció és a bőrbarát szilikon kényelmessé teszi ezeket a fülhallgatókat, még hosszan tartó használat esetén is, a biztonságos illeszkedést pedig a fül mögé akasztható szerkezet biztosítja.

Sokoldalú használat
A Transformers fülhallgatók kettős üzemmódot kínálnak, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén váltson a zene mód és a játék mód között. Ez ideális azok számára, akik mind kiváló minőségű hangzást szeretnének élvezni, akár kedvenc zenéiket hallgatják, akár intenzív játék közben. Ez lehetővé teszi, hogy a fülhallgatók teljesítményét az igényeihez igazítsa, kiváló hangzást élvezve minden körülmények között.

Bluetooth 5.4
A Bluetooth 5.4-nek köszönhetően a Transformers fülhallgatók rendkívül gyors és stabil kapcsolatot kínálnak. Az előző verzióhoz képest a Bluetooth 5.4 200%-kal nagyobb átvviteli sebességet és 50%-kal nagyobb stabilitást biztosít, valamint mindössze 50 ms minimális késleltetést. Ez ideális a játékosok és azok számára, akik hibátlan kapcsolatot értékelnek, akár zenehallgatás, akár telefonhívások közben. A fülhallgatók kompatibilisek az iOS, Android és Windows rendszerekkel, így univerzális választás mindenkinek.

Gyors töltés és hosszú akkumulátor-élettartam
A Transformers fülhallgatók gyors töltési funkcióval rendelkeznek, ami 10 perc töltés után akár 2 óra lejátszást is lehetővé tesz. A fülhallgatók teljes feltöltése 5-6 óra használatot tesz lehetővé, és a töltő tok segítségével az üzemidő akár 25 órára is meghosszabbítható. A USB-C port segítségével a töltés gyors és kényelmes, így ezek a fülhallgatók ideálisak minden alkalomra - edzéstől a munkáig vagy szórakozásig.

A csomag tartalma
- Fülhallgatók
- Töltő tok
- USB-C töltő kábel
- Használati útmutató

Gyártó: Transformers
Modell: TF-T09-grey
Szín: Szürke
Kapcsolódási technológia: Vezeték nélküli (Bluetooth 5.4)
Különleges funkciók: Hangerőszabályzás, érintésvezérlés
Bluetooth hatótávolság: 10 méter
Üzemidő: Egyetlen feltöltéssel akár 6 óra, töltő tokkal akár 25 óra
Töltési idő töltő tokkal: 2 óra
Hang késleltetése: 50 milliszekundum
Termék súlya: 159 gramm
Csomag méretei: 13.2 x 11 x 4.3 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett