Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472797373 Márka: Transformers

Transformers TF-T11 fülhallgató (sárga)


Cikkszám: TF-T11-yellow | EAN/Vonalkód: 6975472797373 | Márka: Transformers

Transformers TF-T11 fülhallgató (sárga)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Transformers TF-T11 fülhallgatók nemcsak magas hangminőségükkel tűnnek ki, hanem innovatív designjukkal és kivételes használati kényelmükkel is. A Bluetooth 5.4 technológiának köszönhetően stabil kapcsolatot biztosítanak szinte bármilyen körülmények között, és a 12 milliméteres meghajtóik révén tiszta, éles hangzást nyújtanak. Ideális választás zenerajongóknak, játékok kedvelőinek és még sok minden másra!

Egyedi design
A Transformers TF-T11 fülhallgatók tokja egyedi forgatható dizájnjával tűnik ki. A hengeres tok kék LED jelzőfénnyel modern megjelenést biztosít, ami biztosan elnyeri a technológia rajongóinak tetszését. Ráadásul mechanikus hangokat hallhatunk forgatás közben. A készlet tartalmaz egy praktikus nyakláncot is, amellyel a fülhallgatókat a nyakában viselheti, így nem veszíti el őket.

Hosszú üzemidő
A fülhallgatók körülbelül 5,5 órás üzemidővel rendelkeznek, így nem kell aggódnia, hogy túl gyorsan lemerülnek. Emellett az általuk tervezett tok egy 300 mAh-es akkumulátort tartalmaz, amely körülbelül 4-szeres töltést tesz lehetővé, ami akár 30 óra zenehallgatást is jelenthet. Továbbá egy USB-C kábelt is tartalmaz a gyors és kényelmes töltés érdekében.

Gyors párosítás, stabil kapcsolat
Az One-Step Pairing technológiának köszönhetően a fülhallgatók pillanatok alatt csatlakoznak a kívánt eszközhöz. Csak vegye ki őket a tokból, és automatikusan párosodnak okostelefonjával! A TF-T11 támogatja a legújabb Bluetooth 5.4 technológiát a stabil kapcsolat és az alacsony késleltetés érdekében, ami nemcsak zenehallgatáshoz, hanem játékokhoz is tökéletes.

Kényelmes érintésvezérlés
Az intuitív érintésvezérlés lehetővé teszi a zene egyszerű kezelését, hangerő beállítását és hívások fogadását. Ezzel a TF-T11 fülhallgatók használata rendkívül egyszerű és élvezetes lesz. Most minden szükséges funkció az ujjhegyeinél van - nincs szükség minden alkalommal okostelefon után nyúlni.

Kiváló hangminőség és tiszta hívások
A Transformers TF-T11 duplamembrános, 12 mm-es meghajtókkal rendelkezik, amelyek erőteljes basszust, tiszta középtartományt és kellemes magastartományt biztosítanak. Ideális választás azoknak, akik kiváló hangminőséget értékelnek és minden részletét élvezni szeretnék kedvenc zenéjüknek! Az ENC zajcsökkentő mikrofon pedig garantálja a kiváló hangminőséget a hívások során, még zajos környezetben is.

Játék és zene módok a teljes rugalmasság érdekében
A TF-T11 játék- és zene módokat kínál, amelyeket egyetlen érintéssel könnyedén átválthat. Játék módban a fülhallgatók pontosan rögzítik a lépések, lövések és egyéb fontos jelek hangját, hogy teljesen elmerüljön a játékélményben. Most könnyedén hallhatja ellenfeleit, és nem érheti meglepetés! Zene módban pedig gazdag, kiváló minőségű hangzást élvezhet, amely egy teljesen új szintre emeli zenei élményét.

A csomag tartalma:
- Fülhallgatók
- Töltőtok
- USB-C töltőkábel
- Használati útmutató

Gyártó: Transformers
Modell: TF-T11
Szín: Sárga
Bluetooth verzió: 5.4
Hatótáv: Akár 10m
Meghajtó: 12 mm
Frekvencia válasz: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 32Ω
Érzékenység: Kb. 112 dB
Fülhallgató akkumulátor kapacitás: 33 mAh
Tok akkumulátor kapacitás: 300 mAh
Üzemidő: Kb. 5,5 h
Töltési idő: Kb. 1,5 h
Töltési interfész: USB-C
Vízállóság: IPX5

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett