Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172661366 Márka: Baseus

Baseus Free2Pull visszahúzható USB-C / Lightning kábel 20W 1m - kék


Cikkszám: P10364501311-00 | EAN/Vonalkód: 6932172661366 | Márka: Baseus

Baseus Free2Pull visszahúzható USB-C / Lightning kábel 20W 1m - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Free2Pull visszahúzható USB-C / Lightning kábel, amely akár 20W teljesítménnyel és 1 m hosszúsággal rendelkezik - kék. Fedezd fel a Baseus új szabványát a Free2Pull modellel, amely megváltoztatja az Apple eszközeid töltési módját. A visszahúzható kialakításnak köszönhetően elfelejtheted a gubancos kábeleket. Csak egy húzás és a kábel hossza az igényeidhez igazodik. Négy különböző hosszúság beállítását teszi lehetővé. A gyors 20W-os Power Delivery töltés biztosítja, hogy telefonod 50%-os töltöttséget elérjen mindössze 30 perc alatt. Masszív szerkezete és tartóssága miatt éveken át számíthatsz rá.

Műszaki adatok:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus Free2Pull P10364501511-00
- Csatlakozók:
- USB-C
- Lightning
- Átviteli sebesség: 480 Mb/s
- Teljesítmény: PD 20W
- Hossz: 1 m
- Anyag: PC, TPE
- Szín: kék

A Baseus Free2Pull kábel legfontosabb előnyei:
- Rendet és kényelmet biztosít a feltekerhető kialakításnak köszönhetően. A felcsévélő mechanizmus lehetővé teszi a kábel hosszának egyszerű beállítását.
- Felgyorsítja az eszközök töltését, időt megtakarítva. A 20W-os Power Delivery 30 perc alatt akár 50%-os töltést biztosít telefonod számára.
- Védelmet nyújt eszközeid számára a túlmelegedéstől az intelligens chipjének köszönhetően. A chip figyeli és szabályozza a töltési hőmérsékletet.
- Hosszú távú tartósságot garantál. A TPE bevonat nagyobb ellenállást biztosít a hajlítás és a sérülések ellen.
- Tökéletes utazáshoz könnyűsége és kompakt mérete miatt. Könnyedén elrejtheted és szállíthatod a kábelt.

Könnyebbé teszi az életet a feltekerhető kialakítás A Baseus Free2Pull kábel visszahúzható kialakítása nagyszerű megoldás azok számára, akik a rendet és a kényelmet értékelik. Lehetővé teszi a kábel sima fel- és letekerését – csak húzd meg az egyik vagy mindkét oldalt a kívánt hossz eléréséhez. A kábel négy hosszúság beállítással rendelkezik: 100 cm, 83 cm, 60 cm és 35 cm, ami lehetővé teszi a különféle igényekhez való alkalmazkodást. A beépített kettős turbina mechanizmus több mint 50,000 ciklust biztosít, ami azt jelenti, hogy a kábel nemcsak praktikus, hanem tartós is.

Gyors töltés, amely időt takarít meg Már nem kell órákig várnod, hogy feltöltsd telefonodat. A Baseus Free2Pull kábel a Power Delivery 20W-os teljesítményével lehetővé teszi az akkumulátor 50%-os töltöttségét mindössze 30 perc alatt. Ez a tökéletes megoldás az iPhone 14, 13, 12, 11, SE és XR gyors töltéséhez. Ezzel a technológiával nem kell sokáig várnod, hogy az akkumulátor teljesen feltöltődjön. A gyors töltés kényelmet és komfortot jelent az ujjaid hegyén.

Intelligens chip a maximális védelem érdekében Eszközöd biztonsága a prioritásunk. Ezért a Baseus Free2Pull kábel intelligens chippel van ellátva, amely nemcsak gyorsítja a töltést, hanem védi a túlmelegedéstől is. A chip nemcsak gyorsabb töltést biztosít, hanem alacsonyabb hőmérsékletet és eszközvédelmet is. Így biztos lehetsz benne, hogy telefonod biztonságban van, még intenzív használat közben is.

Tartósság, amire számíthatsz A Baseus Free2Pull kábel masszív kialakítása időtálló termékké teszi. A TPE bevonat jobb tartósságot és kényelmesebb organizációt biztosít, ami különösen fontos a mindennapi használat során. A kábel tartóssági teszteken ment át: több mint 10,000 hajlítási ciklus, több mint 10,000 csatlakozási és leválasztási ciklus, valamint 16 órás magas és alacsony hőmérsékleti teszt. Ez azt jelenti, hogy a kábel nemcsak ellenáll a sérüléseknek, hanem készen áll a különféle használati feltételekre is.

Kompakt és könnyű - tökéletes az utazáshoz Ha gyakran utazol, biztosan értékelni fogod a Baseus Free2Pull kábel kompaktságát és könnyűségét. A kábel könnyű és kompakt, könnyedén elhelyezheted a zsebedben vagy hátizsákodban. Felejtsd el a kábel gubanckat és élvezd a rendet bárhol is vagy.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett