Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3760196097389 Márka: Techwood

Toster Techwood TGP-506


Cikkszám: TGP-506 | EAN/Vonalkód: 3760196097389 | Márka: Techwood

Toster Techwood TGP-506


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tökéletes bagettek egyenesen a kenyérpirítóból
Gazdagítsd konyhádat a 1300W-os kenyérpirítóval, és élvezd a friss és ízletes bagetteket minden nap könnyedén és megbízhatóan. Tapasztald meg, hogyan működik együtt a modern technológia a teljes sütési folyamat irányításával, biztosítva a kényelmet és a biztonságot kedvenc harapnivalóid elkészítésekor. Mostantól az ételkészítés egészen új ízt kap!

Nagyszerű funkciók a teljes körű irányításhoz
A kenyérpirító mindennel rendelkezik, amire szükséged lehet a sütési folyamat teljes ellenőrzéséhez. A dupla hosszú bagettnyílások lehetővé teszik, hogy két friss kenyeret készíts egyszerre, és az innovatív barnulási vezérlőrendszer tökéletes sütési eredményeket biztosít. Ezenkívül választhatsz automatikus vagy kézi kilökési opciók közül, hogy a folyamatot az igényeidhez igazítsd.

Kényelem és biztonság az első helyen
A kényelmed és biztonságod érdekében a készülék számos könnyen használható funkcióval van felszerelve. Az automatikus kikapcsolás megvédi a bagetteket az odaégéstől, így minimális erőfeszítéssel tökéletes eredményeket érhetsz el. A morzsatálca tisztán tartja a konyhát, és az azonnali leállítás gomb lehetővé teszi a folyamat bármikori megszakítását. Az eszköz alján található tápkábel tároló rekesz esztétikus megjelenést biztosít és elősegíti a biztonságos tárolást.

Márka: Techwood

Modell: TGP-506

Áramellátás: 220-240V~ 50/60Hz

Teljesítmény: 1300 W

További jellemzők: 2 hosszú és széles kenyérnyílás, automatikus vagy kézi kilökés, barnulási vezérlés, morzsatálca, tápkábel tároló rekesz

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett