Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970592332749 Márka: Torras

Torras telefontok Pstand iPhone 16 Pro (Titánium szürke)


Cikkszám: X00FX1986 | EAN/Vonalkód: 6970592332749 | Márka: Torras

Torras telefontok Pstand iPhone 16 Pro (Titánium szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Torras Ostand Spin tok iPhone 16 Pro (Átlátszó)

Fedezze fel a védelem új dimenzióját a TORRAS Ostand Spin tokkal iPhone 16 Pro készülékéhez! Ez az egyedi tok modern dizájnt és funkcionalitást ötvöz, hogy páratlan védelmet nyújtson telefonjának. A beépített markoló gyűrűnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy iPhone-ja minden helyzetben biztonságban van - legyen szó mindennapi használatról vagy dinamikus tevékenységről. Átgondolt tervezése védelmet nyújt a karcolások és leejtések ellen, így teljes biztonságot biztosít.

Markoló gyűrű - biztonság és kényelem egyben
A TORRAS Ostand Spin tok praktikus markoló gyűrűvel van felszerelve, amely további biztonságot nyújt a telefon használata közben. Lehetővé teszi, hogy biztonságosan tartsa iPhone-ját a kezében, minimalizálva az esés kockázatát. A gyűrű állványként is funkcionál, kényelmet biztosítva videók nézése vagy videohívások kezdeményezése során. A horizontális nézési szöget 15° és 85° között, míg a vertikális nézési szöget 0° és 85° között állíthatja be, így teljes szabadságot nyújt a telefon pozicionálásában.

Átgondolt tervezés
A TORRAS Ostand Spin tok tökéletesen illeszkedik a telefon tokjára anélkül, hogy felesleges vastagságot adna hozzá. Ennek eredményeként a telefon megőrzi karcsú profilját! A tok könnyű és vékony, ami kényelmes fogást és teljes kontrollt biztosít a készülék felett. A TORRAS Ostand Spin nem zavarja a töltési folyamatot sem, így gyors és zavartalan töltést biztosít a tok eltávolítása nélkül.

Kamera és kijelző védelem
Az Ostand Spin tokkal nem kell aggódnia iPhone-ja biztonsága miatt. A kijelző és a kamera körüli emelt élek extra védelmet nyújtanak a karcolások és sérülések ellen sík felületeken. Akár egy lapos felületre helyezi telefonját, akár táskában hordja, biztos lehet benne, hogy mindig biztonságban van.

Gyártó: Torras
Modell: Ostand Spin
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett