Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364129 Márka: Hurtel

Soft Case iPhone 16 Pro tok - fekete


Cikkszám: Soft Case for iPhone 16 Pro Black | EAN/Vonalkód: 5907769364129 | Márka: Hurtel

Soft Case iPhone 16 Pro tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Soft Case iPhone 16 Pro tok - fekete kiváló választás, ha egyszerre keresel védelmet, kényelmet és stílust. Minimalista designja és funkcionalitása révén tökéletes választás azoknak, akik értékelik az egyszerűséget. A könnyű és vékony Soft Case nem vastagítja a telefont, mégis védelmet nyújt a karcolások és ütődések ellen. Az anyag rugalmassága tökéletes illeszkedést biztosít a készülékhez, így könnyebbé téve a használatát. Gondosan kivágott nyílások a portok és kamerák számára teljes funkcionalitást biztosítanak anélkül, hogy le kellene venni a tokot.

Specifikációk:
- Sorozat: Soft Case
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: fekete

A Soft Case legfontosabb előnyei:
- Megőrzi a telefon eredeti formáját: A tok annyira vékony, hogy nem változtatja meg a készülék kinézetét vagy méreteit.
- Könnyű hozzáférést biztosít minden funkcióhoz: A tok gondosan tervezett nyílásai egyszerű hozzáférést garantálnak a portokhoz és kamerákhoz.
- Növeli a használat kényelmét: A könnyű és rugalmas kialakítás kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a használatot.
- Tartós védelmet nyújt: Az TPU anyag rugalmassága és sérülésállósága növeli a telefon élettartamát.
- Esztétikus megjelenést kölcsönöz a készüléknek: A minimalista design és a fekete szín elegánsan illeszkedik bármilyen stílushoz és telefon színéhez.

Védelem megjelenésváltoztatás nélkül:
Azok számára, akik nem szeretnék megváltoztatni az okostelefonjuk eredeti megjelenését és méreteit, a Soft Case tökéletes megoldás. A vékony szerkezet lehetővé teszi, hogy a telefon ugyanolyan karcsú maradjon, mint tok nélkül. Nem befolyásolja negatívan a telefon zsebben vagy táskába hordását sem, miközben véd a karcolások és ütődések ellen.

Minden funkció elérhetősége:
A Soft Case használata nem korlátozza a készülék funkcióit. A gondosan készített nyílások a portok és kamerák számára biztosítják, hogy a felhasználó minden funkciót használhasson anélkül, hogy le kellene vennie a tokot. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem kényelmes is.

Kényelem a mindennapi használatban:
A Soft Case nemcsak rugalmas, hanem könnyű is, ami jelentősen javítja a telefon mindennapi használatának kényelmét. Az rugalmas anyag könnyen alkalmazkodik a készülék formájához, így könnyebbé és intuitívabbá téve a használatot. Emellett az TPU anyag jobb fogást biztosít, ami minimalizálja a telefon kicsúszásának esélyét.

Tartós védelem a sérülések ellen:
A rugalmas, de tartós TPU anyagból készült Soft Case hatékonyan elnyeli az ütődéseket és védi a készüléket a sérülésektől.

Elegancia minimalist stílusban:
A Soft Case minimalista kialakítása minden okostelefon esztétikáját kiemeli, eleganciát adva anélkül, hogy elvonja a figyelmet az eredeti megjelenésről. A fekete szín univerzális, és minden stílushoz és alkalomhoz illik, legyen szó formális találkozókról vagy mindennapi tevékenységekről.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett