Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970592332220 Márka: Torras

Torras Pstand tok iPhone 16 Plus-hoz (átlátszó)


Cikkszám: X00FX1936 | EAN/Vonalkód: 6970592332220 | Márka: Torras

Torras Pstand tok iPhone 16 Plus-hoz (átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Torras Pstand Series tok iPhone 16 Plus-hoz (átlátszó)

A Torras Pstand tok iPhone 16 Plus-hoz mágneses kialakítással rendelkezik, és stabil állványt kínál, amely kényelmet és védelmet nyújt a készülék számára. Gyors vezeték nélküli töltést is lehetővé tesz, és a mágneses kiegészítőkkel való kompatibilitása fokozza a funkcionalitást.

Stabilitás és biztonság
A praktikus állvány stabilitást garantál a telefon használata során. A megoldás különösen hasznos filmnézés és videokonferencia közben. A MegaMag™ technológiának és az N56 mágneseknek köszönhetően a tok nagyszerű utazáshoz és megbízhatóan a helyén marad még egyenetlen felületeken is, megkönnyítve a navigációs alkalmazások használatát.

Kiváló minőségű gyártás
A Torras Pstand tok kellemes tapintású anyagokból készült, amelyek biztonságos fogást biztosítanak, minimalizálva a telefon kicsúszásának kockázatát a kézből. A pontosan kialakított kivágások kényelmes használatot tesznek lehetővé minden funkcióhoz. Az eszköz intenzív használata során megakadályozza a túlmelegedést is.

Védelem esések ellen
Az X-Shock™ technológiának és a többrétegű konstrukciónak köszönhetően a tok négyszer nagyobb ellenállást biztosít az esésekkel szemben, mint a szabványos termékek. A termék katonai szintű védelmet (Mil-Grade) nyújt akár 3,6 méteres magasságból történő esések esetén is. A 360° Airbag technológia garantálja a telefon széleinek teljes védelmét, elnyeli az ütéseket és minimalizálja a sérülés kockázatát. Ezenkívül a megemelt perem tovább védi az objektívet.

Gyártó: Torras
Modell: Pstand
Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
Szín: átlátszó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett