Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108516624 Márka: 3mk Protection

3mk Memo Hug autós telefontartó szellőzőre - fekete


Cikkszám: 3mk Memo Hug(1)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108516624 | Márka: 3mk Protection

3mk Memo Hug autós telefontartó szellőzőre - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Memo Hug – emlékezik, így azonnal tudja, hogyan tartsa a legjobban

Emlékezik a telefon méretére
A Memo HugTM lenyűgöz a memóriájával. Ez egy intelligensen tervezett autós tartó, amely emlékszik az okostelefon méretére. Az optimális tartást biztosítja azonnal, amint a telefont a tartóba helyezi, manuális beállítás nélkül, így nem késlelteti az utazást. Beülsz az autóba, elhelyezed az okostelefonodat az ügyes autós tartóban, beállítod a megfelelő szögben, és egyenesen a célhoz vezetsz.

Egyszerű és kényelmes használat egy kézzel
A Memo HugTM autós tartót csak egy kézzel is használhatod. Gyors, intuitív és biztonságos, anélkül, hogy elterelné a figyelmet. Az okostelefon legjobb szögének beállítása nem igényli, hogy levegyük a szemünket az útról. Meglátod, hogy a Memo HugTM gyorsan a kedvenc utazótársaddá válik. Minden út során támogatni fog téged.

Sokoldalúság és a változásokra való felkészültség
A Memo HugTM egy abszolút univerzális tartó. Könnyen illeszkedik mind az okostelefon méretéhez, mind az autó szellőzőrácsának méretéhez. Nagyon széles kompatibilitást kínál. Illeszkedik a 4,5 és 6,5 hüvelyk közötti képernyőátlójú telefonokhoz, és mindig kész a változásokra. Amikor lecseréled az okostelefonodat vagy új autót vásárolsz, a Memo HugTM továbbra is szolgálni fog.

Függőleges vagy vízszintes telepítés
Attól függően, hogy az okostelefon melyik pozíciója a legkényelmesebb számodra az adott pillanatban, szereld fel a Memo HugTM-et a szellőzőrácsra függőlegesen vagy vízszintesen. Bármelyik pozícióban szilárdan fog tartani a telefont, biztosítva a vezető számára a teljes képernyő láthatóságát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett