Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970592332701 Márka: Torras

Torras Ostand Spin tok iPhone 16 Plus (Átlátszó)


Cikkszám: X00FX1982 | EAN/Vonalkód: 6970592332701 | Márka: Torras

Torras Ostand Spin tok iPhone 16 Plus (Átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel a védelem új dimenzióját a TORRAS Ostand Spin tokkal iPhone 16 Plus készülékedhez! Ez az egyedülálló tok ötvözi a modern dizájnt és a funkcionalitást, hogy páratlan védelmet biztosítson telefonod számára. A beépített tartógyűrű révén biztos lehetsz abban, hogy iPhone-od mindig biztonságban van – akár a mindennapi használat, akár a dinamikus tevékenységek során. Átgondolt kialakítása védelmet nyújt a karcolások és leejtések ellen, garantálva a teljes biztonságot.

Tartógyűrű - biztonság és kényelem egyben
A TORRAS Ostand Spin tok praktikus tartógyűrűvel van felszerelve, amely további biztonságot nyújt a telefon használata során. Lehetővé teszi, hogy az iPhone-odat biztonságosan tartsd a kezedben, minimalizálva az eséstől való kockázatot. A gyűrű állványként is funkcionál, tovább növelve a kényelmet videók nézése vagy videohívások során. A vízszintes megtekintési szög 15° és 85° között, a függőleges pedig 0° és 85° között állítható, ami teljes szabadságot biztosít a telefon pozicionálásában.

Átgondolt kialakítás
A TORRAS Ostand Spin tok tökéletesen illeszkedik a telefon burkolatához, anélkül, hogy felesleges terjedelmet adna hozzá. Ennek köszönhetően a telefon megőrzi karcsú profilját! A tok könnyű és vékony, ami tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztonságos fogást és teljes irányítást biztosítva az eszköz felett. A TORRAS Ostand Spin nem zavarja a töltési folyamatot sem, gyors és zavartalan töltést biztosítva anélkül, hogy le kellene venned a tokot.

Kamera és képernyő védelem
Az Ostand Spin tokkal nem kell aggódnod iPhone-od biztonsága miatt. A kamera és a képernyő körüli megemelt élek extra védelmet nyújtanak a karcolások és sérülések ellen sík felületeken. Akár sík felületre helyezed a telefonod, akár táskában hordod, biztos lehetsz benne, hogy mindig biztonságban van.

Gyártó: Torras
Modell: Ostand Spin
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 16 Plus

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett