Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970592331896 Márka: Torras

Torras Ostand Pro tok iPhone 16-hoz (Fekete)


Cikkszám: X00FX1903 | EAN/Vonalkód: 6970592331896 | Márka: Torras

Torras Ostand Pro tok iPhone 16-hoz (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A TORRAS Ostand Pro egy olyan tok, amelyet kifejezetten az iPhone 16-hoz terveztek, és páratlan védelmet nyújt. Karc- és sérülésálló anyagokból készült, így hatékonyan védi telefonját a napi veszélyektől. A kamera körüli 2,5 mm-es és a képernyő körüli 1,5 mm-es emelt élek extra védelmet biztosítanak, hogy iPhone-ja karc- és sérülésmentes maradjon. Így aggodalom nélkül helyezheti telefonját különböző felületekre, tudva, hogy a legérzékenyebb részei megfelelően védettek.

Nincs több ujjlenyomat
Az innovatív Tora-Smooth technológia használatával a TORRAS Ostand Pro tok megakadályozza az ujjlenyomatokat, így a telefon hátulja sima és tiszta marad. Nem kell többé bosszankodnia az idegesítő foltok miatt - mostantól iPhone-ja mindig tökéletes állapotban lesz, bármilyen gyakran használja is.

Multifunkciós gyűrű
A TORRAS Ostand Pro tokba épített gyűrű többfunkciós szerepet tölt be. Használhatja kényelmes fogásként, hogy minden helyzetben biztonságosan tarthassa telefonját, minimálisra csökkentve a véletlen leejtés kockázatát. Emellett a gyűrű funkcionális állványként is szolgál, amely lehetővé teszi, hogy telefonját a tökéletes szögbe állítsa videók nézéséhez, videohívásokhoz vagy fényképezéshez. A 360°-os forgás és a precíz mechanizmus minden szögváltást simává és stabillá tesz.

Mágneses rögzítés és gyors töltés
A TORRAS Ostand Pro úgy lett tervezve, hogy kompatibilis legyen a MagSafe kiegészítőkkel, biztosítva az erős és biztonságos rögzítést. A mágneses autós tartókkal és asztali kiegészítőkkel való tökéletes illeszkedés biztosítja, hogy iPhone-ja a helyén maradjon, még rázkódó utakon is. Emellett a tok támogatja a gyors és zökkenőmentes vezeték nélküli töltést, így anélkül töltheti telefonját, hogy ki kellene vennie a tokból.

Gyártó: Torras
Modell: Ostand Pro
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett