Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048287181 Márka: Nillkin

Nillkin Nature Pro tok iPhone 16-hoz - átlátszó és fehér


Cikkszám: Nature TPU Pro Case AP iPhone16 White | EAN/Vonalkód: 6902048287181 | Márka: Nillkin

Nillkin Nature Pro tok iPhone 16-hoz - átlátszó és fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Nature Pro tok iPhone 16-hoz - átlátszó és fehér

Olyan tokot keresel, amely nemcsak védi a telefonodat, hanem kiemeli annak eleganciáját is? A Nillkin Nature Pro minimalizmust és modern dizájnt ötvöz. Nemcsak védelmet nyújt, hanem kivételes használati kényelmet is biztosít. A szinte teljesen átlátszó kialakítás lehetővé teszi, hogy élvezhesd a telefon eredeti megjelenését, miközben a széleken található finom, matt textúra megakadályozza a véletlen kicsúszást a kezedből.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Nature Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- Szín: átlátszó fehér

A Nillkin Nature Pro tok legfontosabb előnyei:
- A teljesen átlátszó kialakítás megőrzi a telefon eredeti megjelenését. A Nillkin Nature Pro tok tökéletesen illeszkedik a készülékhez.
- A matt bevonatú oldalsó gombok megvédik a karcolásoktól. Az enyhén matt textúra megvédi a gombokat és megakadályozza a por bejutását.
- Biztos és kényelmes fogást nyújt. A tok oldalán található csúszásmentes csíkok növelik a súrlódást.
- Könnyű hozzáférést biztosít a készülék összes funkciójához. Pontos kivágásokkal rendelkezik a portok, szenzorok és kamerák számára.
- Könnyű összeszerelés és szétszerelés. A tok rugalmas textúrája megkönnyíti a fel- és lehelyezést.

Rafinált védelem a készüléked számára
A Nillkin Nature Pro tok tökéletes választás azoknak, akik meg szeretnék őrizni telefonjuk eredeti megjelenését. A tok átlátszó kialakítása lehetővé teszi a készülék esztétikájának kiemelését, miközben teljes védelmet nyújt a karcolások és sérülések ellen. A TPU anyag könnyű és kellemes tapintású.

Praktikus és stílusos megoldások
A Nillkin Nature Pro tok speciális, matt bevonattal rendelkezik az oldalsó gombokon, amely megakadályozza azok megkarcolódását és porvédőként szolgál. Ennek köszönhetően nem kell aggódnod a por és szennyeződés telefonba jutása miatt, ami különösen hasznos a mindennapi használat során.

Biztos fogás minden helyzetben
A Nillkin Nature Pro tok oldalain található csúszásmentes csíkok biztos fogást nyújtanak, ami rendkívül fontos a mindennapi használat során. Akár üzenetet írsz, akár fotót készítesz, biztos lehetsz benne, hogy a telefon nem csúszik ki a kezedből.

Precíz illeszkedés a legapróbb részletekig
A Nillkin Nature Pro tok minden részletét gondosan megtervezték. Pontos kivágások találhatók a portok, szenzorok és kamera számára, amelyek lehetővé teszik a telefon összes funkciójának szabad használatát.

Egyszerű összeszerelés és szétszerelés - napi kényelem
A Nillkin Nature Pro tok puha TPU anyaga lehetővé teszi a könnyű összeszerelést és szétszerelést. Ennek köszönhetően gyorsan és egyszerűen fel- és leveheted a tokot anélkül, hogy aggódnál a telefonod sérülése miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett