Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363153 Márka: Hurtel

Többszínű Búzaszál Tok MagSafe iPhone 16-hoz - menta


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Mint green | EAN/Vonalkód: 5907769363153 | Márka: Hurtel

Többszínű Búzaszál Tok MagSafe iPhone 16-hoz - menta


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Többszínű Búzaszál Tok MagSafe iPhone 16-hoz - menta
A stílus, az ökológia és a funkcionalitás kombinációja - ez a Többszínű Búzaszál Tok MagSafe. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült tok nemcsak esztétikus megjelenést kínál, hanem környezetbarát is. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheted a telefonodat vezeték nélkül, és használhatsz mágneses kiegészítőket, például pénztárcákat vagy tartókat. Ezenkívül a tok hatékony védelmet nyújt a sérülések ellen, a megemelt szélek pedig további védelmet biztosítanak a telefon kijelzőjének.

Specifikáció:
- Sorozat: Többszínű Búzaszál Tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU, búzaszál
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: menta

A Többszínű Búzaszál Tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Védelem a károsodások ellen . A tok védi a telefont az esésektől és karcolásoktól a TPU és természetes búzaszálak anyagának köszönhetően.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel . Könnyedén töltheted vezeték nélkül a telefonodat, vagy csatlakoztathatsz mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát ad a telefonodnak . A tok finom tapintású, és a természetes búzaszálak különleges karaktert adnak neki.
- További védelmet nyújt a kamerának . A megemelt szélek megvédik a lencséket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Szabad hozzáférést biztosít a telefon összes portjához és funkciójához . A tok tökéletesen illeszkedik, így kényelmes a használata.

Elegancia és védelem egyben
A Többszínű Búzaszál Tok MagSafe nemcsak védi a telefonodat, hanem egy stílusos kiegészítő is. TPU és természetes búzaszálak kombinációjából készült, a tok környezetbarát tervezéssel és finom megjelenéssel rendelkezik. Az előállítás során használt anyagok tartósak, így hosszú távú védelmet nyújtanak a mindennapi fenyegetésekkel szemben, mint például az esések és karcolások.

MagSafe - funkcionalitás kéznyújtásnyira
A beépített MagSafe technológiával a Többszínű Búzaszál Tok MagSafe lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését és mágneses kiegészítők használatát. Az erős mágneseknek köszönhetően könnyedén rögzíthetsz további kiegészítőket, mint pénztárcák vagy tartók, így növelve a készülék funkcionalitását.

Természetes dizájn, ami vonzza a tekintetet
A Többszínű Búzaszál Tok MagSafe-ben felhasznált természetes búzaszálak egyedi, természetes megjelenést kölcsönöznek. Ez nemcsak stílusos kiegészítője a telefonodnak, hanem egy választás, amely a környezettudatosságot is tükrözi. A finom tapintás és kellemes textúra révén a tok funkcionális és kellemes használatot biztosít.

További védelem a képernyőnek
A Többszínű Búzaszál Tok MagSafe megemelt szélei további védelmet biztosítanak a telefonod kamerájának. Ennek köszönhetően a lencsék védettek a karcolások és sérülések ellen, még akkor is, ha a telefonod hátlappal lefelé helyezed el egy asztalon vagy durva felületen. Ez a plusz biztonság nagyobb önbizalmat ad a készülék mindennapos használatakor.

Tökéletes illeszkedés és kényelem
A precíz kivágásoknak köszönhetően a Többszínű Búzaszál Tok MagSafe teljes hozzáférést biztosít a telefonod összes funkciójához. Legyen szó a fejhallgató csatlakoztatásáról, a készülék töltéséről vagy fényképezésről, a tok nem jelent akadályt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett