Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363429 Márka: Hurtel

Folyékony Szilikon Tok MagSafe iPhone 16 - sötétzöld


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Dark green | EAN/Vonalkód: 5907769363429 | Márka: Hurtel

Folyékony Szilikon Tok MagSafe iPhone 16 - sötétzöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Folyékony Szilikon Tok MagSafe iPhone 16 - sötétzöld Élvezze a páratlan kényelmet a Folyékony Szilikon Tok MagSafe használatával. Ez a tok nemcsak hatékonyan védi a telefonját, hanem elősegíti a mágneses kiegészítők, mint az induktív töltők vagy pénztárcák használatát is a MagSafe funkciónak köszönhetően. A kivételesen sima folyékony szilikon bevonat kellemes tapintású és könnyedséget biztosít. A Folyékony Szilikon Tok MagSafe segítségével telefonja mindig biztonságban, tisztán és készen áll a használatra.

Specifikáció:
- Sorozat: Folyékony Szilikon Tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: sötétzöld

A Folyékony Szilikon Tok MagSafe legfontosabb előnyei:

- Könnyíti a MagSafe kiegészítők használatát. Könnyen csatlakoztathatja az indukciós töltőt, a mágneses tartót vagy a pénztárcát. Az erős mágnesek stabil kapcsolatot biztosítanak.
- Megerősített tok szerkezete védi a telefont az esések okozta sérülésektől. A nagy szilárdságú anyag kiváló védelmet nyújt.
- Véd a szennyeződésekkel és ujjlenyomatokkal szemben. A tok felülete porszigetelt és könnyen tisztítható.
- Az átgondolt tervezés megvédi a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Az emelt élek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felületekkel.
- A folyékony szilikon kellemes tapintást biztosít. Az anyag könnyű és kényelmes mindennapi használatra.

Mágneses kiegészítők egy karnyújtásnyira
A Folyékony Szilikon Tok MagSafe MagSafe funkciójának használata igazi élvezetet nyújt. Az erős mágnesek lehetővé teszik, hogy könnyedén csatlakoztassa az induktív töltőt, a mágneses tartókat és egyéb kiegészítőket. Nem kell többé eltávolítania a tokot, hogy teljes mértékben kihasználja telefonja képességeit.

Megvédi telefonját a károsodásoktól
A Folyékony Szilikon Tok MagSafe megerősített szerkezete megvédi telefonját a nem kívánt esések hatásaitól. A tok tartós anyagból készült és elnyeli az ütéseket, minimalizálva az eszköz sérülésének kockázatát.

Lágy tapintás, ami jó érzés
A Folyékony Szilikon Tok MagSafe lenyűgöz a folyékony szilikon puhaságával, ami bőrbarát. Az anyag nemcsak könnyű, hanem nagyon tartós is, biztosítva a hosszú távú kényelmet és védelmet. A stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja.

Tisztaság és esztétika minden nap
Az ujjlenyomatoknak ellenálló speciális bevonatnak köszönhetően telefonja mindig újszerűen néz ki. Könnyen eltávolíthat bármilyen szennyeződést, ami tovább növeli a használati kényelmet.

A képernyő és a lencsék biztonsága
A Folyékony Szilikon Tok MagSafe megemelt élei megvédik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Ennek köszönhetően telefonja mindig biztonságban van, még akkor is, ha arccal lefelé helyezi le. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik minden részletre odafigyelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett