Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363016 Márka: Hurtel

Többszínű Buza Tok iPhone 16 Plus-hoz - kék tok


Cikkszám: Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Plus Dark blue | EAN/Vonalkód: 5907769363016 | Márka: Hurtel

Többszínű Buza Tok iPhone 16 Plus-hoz - kék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Többszínű Buza Tok iPhone 16 Plus-hoz - kék
A Többszínű Buza Tok szilárd, de rugalmas TPU-ból és növényi alapú anyagból - búzaszalmából készült kombináció. Ezért megbízható védelmet nyújt a karcolások és a szennyeződések ellen, és egy környezetbarátabb alternatívát is kínál. Nem kell aggódnod a készüléked sérülése miatt. A tok ellenáll a deformálódásnak és tökéletesen bírja az ismételt összeszerelést és szétszerelést. Az egyszerű és elegáns forma stílusos megjelenést kölcsönöz, és modern kinézetet ad az eszköznek.

Specifikáció:
- Sorozat: Többszínű Buza Tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag
- Szín: kék

A Többszínű Buza Tok legfontosabb előnyei:
- Hatékonyan véd a karcolások, szennyeződések és a kopás ellen. A tok TPU-ból és búzaszalmából készült.
- Kényelmes hozzáférést biztosít az eszköz összes gombjához és portjához. Pontos kivágásoknak köszönhetően a tok nem korlátozza az eszköz funkcionalitását.
- Hosszan megtartja védelmi tulajdonságait. Ellenáll a deformálódásnak és nem veszít alakjából.
- Modern megjelenést ad az eszköznek. A visszafogott dizájn tökéletes választássá teszi a tokot mindenki számára.
- Védi a kamera lencséit a karcolásoktól. A tok emelt élei 0,5 mm-rel a kamera sziget körül nyújtanak extra védelmet.

Hosszan tartó védelem
A Többszínű Buza Tok nagyon tartós. Magas minőségű TPU és búzaszalma kombinációjából készült, amelyek garantálják a hosszú távú védelmet a mindennapi fenyegetések ellen. Nem kell aggódnod a szennyeződések, karcolások vagy repedések miatt.

Könnyű hozzáférés az összes eszköz funkciójához
A Többszínű Buza Tok precíz kivágásai lehetővé teszik az összes gomb és port könnyű elérését, így az eszköz funkcióit szabadon használhatod anélkül, hogy el kellene távolítanod a tokot. Ez nemcsak kényelmes, hanem praktikus megoldás is, amely tökéletesen integrálja a tokot az eszközzel.

Védelem a deformáció ellen
A Többszínű Buza Tok egyik kulcsfontosságú aspektusa a deformációval szembeni ellenállása. Különleges erősítési eljárásnak köszönhetően a TPU anyag még tartósabb és ismételt összeszerelés és szétszerelés után sem deformálódik. Ez ideális megoldás azok számára, akik gyakran cserélik a tokot, vagy további védelmet igényelnek nehéz körülmények között.

Modern és minimalista dizájn
A stílus és a funkcionalitás kéz a kézben jár a Többszínű Buza Tok esetében. Az egyszerű, mégis elegáns forma modern megjelenést kölcsönöz az eszköznek, kiemelve annak karakterét. A minimalista dizájn miatt a tok bármilyen stílushoz illik. Nem csak védelmet nyújt, hanem remekül is néz ki.

Kamera lencséinek védelme
A Többszínű Buza Tok nemcsak általánosan védi az eszközt, hanem extra védelmet nyújt a kamera lencséinek is. A kamera sziget körüli 0,5 mm-rel emelt éleknek köszönhetően a tok hatékonyan véd a karcolások és sérülések ellen. Az emelt élek megakadályozzák, hogy a lencsék közvetlenül érintkezzenek a felületekkel, így a fotóid mindig élesek és tiszták maradnak, anélkül, hogy nem kívánt karcolások keletkeznének a lencséken.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett