Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896752268 Márka: Spigen

TEMPERED GLASS Spigen GLAS.TR "EZ FIT" 2-PACK IPHONE 15 PRIVACY üvegfólia


Cikkszám: Spigen Glass tR EZ Fit (Privacy) 2 Pack, transparency - iPhone 15 | EAN/Vonalkód: 8809896752268 | Márka: Spigen

TEMPERED GLASS Spigen GLAS.TR "EZ FIT" 2-PACK IPHONE 15 PRIVACY üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig rettegtél az edzett üveg használatától, most megoldódtak a problémáid! A Spigen "EZ Fit" sorozatának edzett üvege egy tökéletesen a telefon elejére vágott rögzítőkerettel van ellátva, aminek köszönhetően tökéletesen elhelyezheted a kijelzőn. A gyártó annyira egyszerűsítette az összeszerelési módszert, hogy az teljesen intuitív minden felhasználó számára. A privát üveg egy vékony bevonat, amely a gyártási és temperálási folyamat során 9H fokozatra keményedik. Ezáltal még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késekkel szemben is ellenáll a karcolásoknak. Az üveget olaj- és vízlepergető réteg fedi, ami megakadályozza, hogy ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések maradjanak a kijelzőn. Kristálytiszta, tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintési érzékenységet, és rendkívül sima, így élvezet ujjat húzni a kijelzőn. További funkciója a magánszféra védelme - az üveg egy bizonyos szögben blokkolja a kijelző által kibocsátott fényt, ezáltal elérve az ATM-ekhez hasonló hatást. Az üveg kifejezetten a kijelző védelmére lett tervezve a karcolások ellen, és minimalizálja a kijelző sérülésének kockázatát egy váratlan esés során. Próbáld ki, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/ Watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutorycznysklepSpigen TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz elnyeli az összes port a levegőből, ami nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a kijelző felületét, majd egy száraz ruhával polírozd fényesre.
3) Helyezd az üveggel ellátott keretet a telefon elejére.
4) Távolítsd el a keretet és a védőfóliát. Távolítsd el a légbuborékokat azáltal, hogy az egészet alaposan nyomkodod körkörös mozdulatokkal több tucat másodpercig. Ezt úgy tedd, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban kötődjön a kijelzőhöz. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D élek, amelyek kellemes tapintásúak
- Kiegészítő oleofób réteg
- Magánszféra védelem
- Nem befolyásolja az érintési funkciókat
- Méretek: 142x66mm CSOMAG TARTALMA:
2 x Spigen Glas.TR "Ez Fit" Privacy Glass
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett