Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724930287 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Privacy Bundle 3in1 átlátszó tok + privacy üvegfólia + kamera lencsevédő iPhone 15-höz


Cikkszám: PAN000569-0 | EAN/Vonalkód: 5711724930287 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Privacy Bundle 3in1 átlátszó tok + privacy üvegfólia + kamera lencsevédő iPhone 15-höz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

30200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Privacy Bundle 3in1 PanzerGlass™ HardCase

Megbízható védelem minden napra
A tok megbízható védelmet nyújt az esések és ütődések ellen. Akár a járdára, akár más kemény felületre esik le a telefonod, a tok biztosítani fogja, hogy sértetlen maradjon.
Fejlett D3O technológia
Büszkén mutatjuk be a HardCase PanzerGlass tokot, amely fejlett D3O technológiával nyújt páratlan védelmet a telefonod számára. A D3O egy innovatív anyag, amely reagál az ütések erejére, maximális védelmet nyújtva a károsodások ellen. A D3O technológia fő előnye, hogy dinamikusan reagál az erőhatásokra. Ha a telefonod kemény felületre esik, a D3O azonnal megváltoztatja szerkezetét, elnyelve és szétszórva az ütés energiáját az egész tokban. Ez minimálisra csökkenti az eszköz károsodásának kockázatát, kiváló védelmet nyújtva minden helyzetben.
Katonai szabványnak megfelelő tesztelés: MIL-STD-810H
A tok szigorú teszteken esett át a MIL-STD-810H katonai szabvány szerint, ami azt jelenti, hogy a legszélsőségesebb körülmények között is kibír egy 3,6 méteres esést. Ez biztosítja, hogy a telefonod biztonságban maradjon még szerencsétlen balesetek esetén is.
Karcálló és károsodás elleni védelem
A tok rendkívüli karcállósága miatt a telefonod tökéletes állapotban marad még hónapokig tartó intenzív használat után is. Nem kell aggódnod a zsebedben vagy táskában lévő kulcsok vagy egyéb éles tárgyak miatt - a tok megvédi az eszközt minden fenyegetés ellen.
Környezetbarát anyagok
Törődünk bolygónkkal, ezért a tok 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült. A PanzerGlass HardCase választásával hozzájárulsz a környezetvédelemhez és támogatod a jövő generációkat.
PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit Privacy
Őrizd meg a magánéletet a Privacy Diamond Strength Ultra-Wide Fit védőüveg segítségével, amely fejlett Privacy funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy teljes kontroll alatt tartsd, mi látható a telefonod képernyőjén. Az ezzel az előrehaladott technológiával készült tartalom a képernyőn láthatatlan marad az oldalról kukucskálók számára, extra biztonságot nyújtva az adataidnak. A Privacy funkciónak köszönhetően nyugodtan használhatod a telefonodat nyilvános helyeken, élvezve a teljes magánszférát.
A legerősebb védelem
A védőüveget Diamond Strength technológiával tervezték, így ez a legmagasabb minőségű védelem az eszközöd számára. Használd ki a piacon elérhető legmagasabb szintű védelmet.
Egyszerű és gondtalan telepítés az applikátorral
Az edzett védőüveg tökéletesen illeszkedik a telefonod képernyőjére. A legmagasabb minőségű ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés hibamentes, kiküszöbölve a nem kívánt buborékokat és egyenetlenségeket. Ráadásul az üvegment ismételten telepíthető, így lehetőség van korrekciókra a ragasztóréteg minőségének elvesztése nélkül.
Hosszabbítsd meg az eszközöd élettartamát
A Diamond Strength Ultra-Wide Fit edzett védőüveggel meghosszabbíthatod eszközöd élettartamát. Élvezd hosszabb ideig a használatát, és add tovább másoknak, amikor úgy döntesz, hogy cseréled.
Kosz- és ujjlenyomatálló
Bosszantanak az ujjlenyomatok és a szennyeződések a képernyődön? A védőüveg megoldást nyújt! Az előrehaladott technológiának köszönhetően az üveg hatékonyan taszítja a zsírt, a vizet és az ujjlenyomatokat, valamint csökkenti a kézfertőtlenítő gél és kézkrém okozta szennyeződéseket. Így a képernyőd mindig tiszta, átlátható és könnyen olvasható marad. Ne hagyd, hogy bármi megzavarja a kilátásodat - élvezd a ragyogó és tiszta képernyőt minden helyzetben!
A legmagasabb védelmi szabványok
A védőüveg rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, beleértve a REACH és RoHS tanúsítványokat, amelyek bizonyítják a legmagasabb minőségi és ökológiai szabványokat.
PanzerGlass™ Picture Perfect
A legmodernebb okostelefonokat egyre hatékonyabb kamerarendszerekkel szerelik fel. Azonban minden ez a fejlett technológia semmit sem ér, ha megkarcolod vagy eltöröd az objektíveket, örök nyomot hagyva a jövőbeni fotóidon. A PanzerGlass™ PicturePerfect Kamera Lencsevédő segítségével a kamera lencséi védve lesznek a kemény kőpadlóra való esetleges zuhanások, éles sarkoknak való ütközések és a zsebben lévő kulcsok csikorgó csókja ellen. És ha az kép torzulása miatt aggódsz, nyugodtan aludhatsz: a kamera lencsevédő nem befolyásolja a lencse tisztaságát vagy a fotók minőségét - csak egy kis extra nyugalmat biztosít. A PicturePerfect Kamera Lencsevédő célja az eszközöd élettartamának meghosszabbítása és FSC-minősített, újrahasznosítható csomagolásban kapható.

Technikai adatok:
A csomag tartalma:
- PanzerGlass HardCase
- PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy
- PanzerGlass PicturePerfect Lencsevédő
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1”

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett