Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311238048 Márka: Tactical

Tactical Roger Pencil Pro White


Cikkszám: 8596311238048 | EAN/Vonalkód: 8596311238048 | Márka: Tactical

Tactical Roger Pencil Pro White


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Figyelem, katonák! Kényelmesen álljatok, és készüljetek a digitális csataterek meghódítására a Tactical Roger Pencil Pro-val - ez az eszköz a digitális harcosok legjobb választása. Legyen szó művészről, stratégiáról vagy általános technológiai hadviselőről, ez a prémium ceruza készen áll a harcra klasszikus fekete vagy ragyogó fehér színben.

Magnetikus Mojo
Rögzítsd az iPadhez, mintha második természeted lenne. A Tactical Roger Pencil Pro mágneses funkcióval van felszerelve, biztosítva, hogy mindig készen álljon a bevetésre.

Vezeték nélküli töltés
Töltsd fel közvetlenül az iPadből vagy bármilyen vezeték nélküli padból. Ragaszkodsz a hagyományos megoldásokhoz? Semmi gond - csatlakoztasd az USB-C kábellel a közvetlen töltéshez a Tactical fali töltővel.

Villámgyors csatlakozás
Csatlakoztasd az iPadhez egy szempillantás alatt. A Tactical Roger Pencil Pro azonnal szinkronizálódik és tájékoztat az akkumulátor állapotáról az iPad menüsorában. Nincsenek meglepetések - mindig tudd az energia tartalékodat.

Palm Rejection Mesterfok
A Tactical Roger Pencil Pro rendelkezik a legújabb palm rejection technológiával. A kezed nyugodtan pihenhet a kijelzőn, miközben rajzolsz vagy stratégiát alkotsz. Nincsenek véletlen mozdulatok - csak tiszta, sallangmentes irányítás.

Felső gombos taktikai irányítás
Vedd át az irányítást a felső gombbal. Kapcsold be és ki a ceruzát egy könnyed mozdulattal, vagy ellenőrizd az iPadet - jelenítsd meg a kezdőképernyőt vagy végezz többfeladatos műveleteket egyetlen gombnyomással. A beépített LED-fény a gombban tájékoztat az energia, az akkumulátor és a töltés állapotáról.

Rézmagnés Dominancia
Szabadítsd fel a Roger Pencil Pro nagy teljesítményű szupravezető rézmagnak erejét. Ez nem csak egy egyszerű ceruza - ez egy precíziós eszköz a modern digitális harcosok számára.

Túl tartós, hogy ellenállj
A legszigorúbb teszteknek lett kitéve. Ez a kicsi nem csak mutogatásra való. A Tactical figyel a részletekre és törődik a minőséggel. A Tactical Roger Pencil Pro a legjobbat kínálja kategóriájában. Tartós anyagok és a legújabb technológiák kerültek felhasználásra a gyártási folyamat során a legjobb eredmény elérése érdekében.

Legyél zöld
Mi a Tacticalnál szeretjük a természetet. Minden termékünk újrahasznosított papírból készült ECO dobozokban kerül kiszerelésre, hogy minél kisebb hatást gyakoroljon a környezetre. Légy taktikai!

Főbb jellemzők:
- Palm rejection
- Vezeték nélküli töltés
- Mágnesfal
- Rézmag
- Gomb funkció

Műszaki adatok:
Funkciók: rajzolás, írás, kijelző irányítás
Anyag: alumínium/ABS
Akkumulátor élettartama: akár 11 óra
Töltés: Vezeték nélküli/USB-C
Szín: Fehér

Kompatibilitás:
- Apple iPad Pro 12.9 (2018 - 2022)
- Apple iPad Pro 11 (2018 - 2022)
- Apple iPad 10.9 (2022)
- Apple iPad 10.2 (2019 - 2021)
- Apple iPad 9.7 (2018)
- Apple iPad Air (2019 - 2022)
- Apple iPad Mini (2019 - 2021)

Csomag tartalma: cserélhető hegy, Tactical Roger Pencil Pro, USB-C kábel, felhasználói kézikönyv

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett