Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311230660 Márka: Tactical

Tactical MagForce Aramid Cover Samsung Galaxy Z Fold 5 tok, fekete


Cikkszám: 8596311230660 | EAN/Vonalkód: 8596311230660 | Márka: Tactical

Tactical MagForce Aramid Cover Samsung Galaxy Z Fold 5 tok, fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tactical MagForce Aramid – készen áll a mindennapi élet csataterére. Prémium, rendkívül erős és tartós aramid szálból készült.

Ez nem csak egy átlagos telefontok. Ez a Tactical MagForce Aramid!

Nem terjedelmes

Csak 0,8 mm vékony, ez a „rosszfiú” könnyedén belopódzik anélkül, hogy extra terjedelmet adna hozzá. Ez a telefonvédelem titkos művelete és precíz illeszkedése, készen a mindennapi akciókra. Ne hagyd, hogy vékony profilja becsapjon – ez a tok komoly védelmet nyújt.

Katonai inspiráció

Ugyanabból az aramid szálból készült, amely erősíti a frontvonalak felszerelését. Ez a telefontok egy igazi harcos pajzsa a telefonodnak. Aramid szálak, amelyeket a katonai felszerelésekben használnak hihetetlen erősségük és ellenállóképességük miatt, most védenek eszközödet a modern világ veszélyeitől. Legyen szó karcolásokról vagy leejtések után keletkező ütésről, ez a tok elnyeli a csapásokat, hogy telefonod tovább működhessen.

MagForce

A Tactical MagForce Aramid MagSafe funkcionalitással érkezik. Kész a vezeték nélküli töltésre és a MagSafe egyéb mágneses funkcióira.

A fogás

A dizájn precízen kidolgozott és csatainspirált. Taktikus éllel bír, a texturált fogással, ami biztosítja, hogy a telefon a kezedben maradjon még intenzív helyzetekben is, valamint a matt felülettel, ami elkerüli a nem kívánt fényvisszaverődéseket. Ha védelemről van szó, ez a tok nem csak védekezik – a stratégiai stílusod szerves része!

Túl tartós, hogy ellenállj

A Tactical-nál figyelmet fordítunk a részletekre és fontosnak tartjuk a minőséget. A Tactical MagForce Aramid kategóriájában csak a legjobbat kínálja. A legjobb lehetséges védelem érdekében tartós anyagok és legújabb technológiák felhasználásával készült. Telefonod biztonságban marad még a legextrémebb körülmények között is.

Legyél ÖKO

Mi a Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünk újrahasznosított papírból készült ECO dobozokban kerül csomagolásra, hogy a lehető legkisebb hatással legyen a környezetre.

Legyél taktikus!

Főbb jellemzők

- Prémium Aramid szálak

- Rendkívül erős

- Tartós színtartó

- Csak 1,8 mm vékony

- MagSafe kompatibilis

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett