Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311256370 Márka: Tactical

Tactical MagForce Aramid borítás Apple iPhone 16 Pro Max fekete tok


Cikkszám: 8596311256370 | EAN/Vonalkód: 8596311256370 | Márka: Tactical

Tactical MagForce Aramid borítás Apple iPhone 16 Pro Max fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

20100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tactical MagForce Aramid

Ezt a burkolatot a mindennapi élet csatamezőjére tervezték. Prémium, rendkívül erős és tartós aramid szálból készült.

Ez nem csupán egy egyszerű telefontok. Ez a Tactical MagForce Aramid!

Nincs többlet: Csak 0,8 mm vékony, ez a rosszfiú plusz terhelés nélkül csúszik a helyére. A telefonvédelem rejtett ügynöke, amely készen áll a mindennapi akciókra. De ne hagyd, hogy a vékony profilja megtévesszen – ez a tok komoly védelmet nyújt.

A katonai ihletés: Ugyanabból az aramid szálból készült, amely az elsővonalbeli felszereléseket erősíti, ez a telefontok egy igazi harcos pajzsa a telefonod számára. Az aramid szálakat, amelyeket katonai felszerelésben használnak hihetetlen erősségük és ellenálló képességük miatt, most a modern világ veszélyei ellen nyújtanak védelmet. Legyen szó karcolásokról vagy leejtés okozta ütésekről, ez a tok elviseli az ütést, hogy a telefon tovább harcolhasson.

MagForce: A Tactical MagForce Aramid MagSafe funkcióval rendelkezik. Készen áll a vezeték nélküli töltésre vagy egyéb MagSafe mágneses funkciókra.

A fogás: A dizájn precízen tervezett és csaták ihlette. Taktikai éle van, a texturált fogás biztosítja, hogy a telefon kézben maradjon még intenzív helyzetekben is, és a matt felület elkerüli a nem kívánt tükröződéseket. Amikor a védelemről van szó, a tok nemcsak védekezik – szerves része a stratégiai stílusodnak! Szereld fel a telefonod a legjobbal, mert a digitális dzsungelben csak az erősek maradnak életben.

Túl tartós, hogy ellenállj: A Tactical-nál odafigyelünk a részletekre és a minőségre. A Tactical MagForce Aramid csak a legjobbat kínálja kategóriájában. Tartós anyagok és a legújabb technológiák kerültek felhasználásra a gyártás során a lehető legjobb védelem érdekében. A telefonod még a legszélsőségesebb körülmények között is biztonságban marad.

BE ECO: A Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünk újrahasznosított papírból készülő környezetbarát dobozokban van csomagolva, hogy a lehető legkisebb hatással legyenek a környezetre.

Legyél taktikus!

Főbb jellemzők:
- prémium aramid szálak
- rendkívül erős
- tartós színstabilitás
- csak 1,8 mm vékony
- MagSafe kompatibilis

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett