Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311256400 Márka: Tactical

Tactical MagForce Aramid Bloody Mary Limited Edition tok Apple iPhone 16 Pro készülékhez


Cikkszám: 8596311256400 | EAN/Vonalkód: 8596311256400 | Márka: Tactical

Tactical MagForce Aramid Bloody Mary Limited Edition tok Apple iPhone 16 Pro készülékhez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Limitált kiadású, a Tactical által tervezve. Ez a Tactical MagForce Aramid Bloody Mary taktikai vörös figyelmeztetéssel! Mégis, a mindennapi élet csatamezejére készült. Prémium, rendkívül erős és tartós aramid szálból készült. Ez nem csak egy egyszerű telefontok. Ez a Tactical MagForce Aramid Bloody Mary limitált kiadás!

NINCS TÚLZÁS
Mindössze 0,8 mm vékony, ez a darab úgy csúszik bele a forgalomba, hogy nem ad extra tömeget. Ez a telefonvédelem rejtett operatív szolgálata, készen áll minden napi akcióra. De ne hagyd, hogy az alacsony profinja megtévesszen – ez a tok komoly védelmet nyújt.

A KATONASÁG AZ INSPIRÁCIÓ
Ugyanabból az aramid szálból készült, amely megerősíti a frontvonalak felszerelését, ez a telefontok egy igazi harcos pajzsa a telefonodnak. Az aramid szálakat katonai felszerelésekben használják a hihetetlen szilárdságuk és ellenálló képességük miatt, most pedig a modern világ veszélyei ellen védi a készüléked. Legyen szó karcolásokról vagy leesések okozta ütésekről, ez a tok elnyeli az ütéseket, hogy a telefonod folytathassa a harcot.

A MARKOLAT
A dizájn precízen van megmunkálva és csaták ihlették. Taktikai éllel rendelkezik, a texturált markolat biztosítja, hogy a telefon a kezedben maradjon még intenzív helyzetekben is, és a matt felület elkerüli a nem kívánt tükröződéseket.

MAGFORCE
A Tactical MagForce Aramid MagSafe funkcióval rendelkezik. Készen áll a vezeték nélküli töltésre vagy a MagSafe egyéb mágneses funkcióira.

TÚL ERŐS AHHOZ, HOGY ELLENÁLLJUNK
A Tacticalnál figyelünk a részletekre és a minőségre. A Tactical MagForce Aramid Bloody Mary a kategóriájában csak a legjobbat kínálja. A gyártási folyamat során tartós anyagokat és legújabb technológiákat alkalmaztunk a lehető legjobb védelem érdekében. A telefonod biztonságban marad még a legszélsőségesebb körülmények között is.

LEGYÉL KÖRNYEZETTUDATOS
Mi a Tacticalnál szeretjük a természetet. Minden termékünket újrahasznosított papírból készült ECO dobozokban csomagoljuk, hogy a lehető legkisebb hatást gyakoroljuk a környezetre. Légy taktikai!

FŐBB JELLEMZŐK
premium aramid szálak Bloody Mary limitált kiadásban
rendkívül erős és tartós
mindössze 0,8 mm vékony
MagSafe kompatibilis

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett