Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311204456 Márka: Tactical

Tactical C4 Explosive 9600mAh Black Powerbank


Cikkszám: 8596311204456 | EAN/Vonalkód: 8596311204456 | Márka: Tactical

Tactical C4 Explosive 9600mAh Black Powerbank


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy külső áramforrás expedícióidhoz és utazásaidhoz.

Töltheted vele telefonodat, táblagépedet, fejhallgatódat, okosórádat, zseblámpádat vagy más eszközeidet, ha nincs elérhető konnektor.

A Tactical C4 Explosive USB-C és USB-A kimenetekkel rendelkezik, és támogatja a leggyakrabban használt gyors töltési protokollokat.

Lítium-ion cella

A hagyományos akkumulátorokhoz képest a Tactical C4 Explosive új generációs lítium-ion cellákkal van felszerelve, melyeket 21700-nak hívnak. Ezek gyorsabban tölthetőek, hosszabb élettartamúak, nagyobb energiasűrűségűek és könnyebbek. Nincs szükség arra, hogy minden használatkor teljesen feltöltsd, az akkumulátor számolja a ciklusokat és hozzáadja a százalékokat. Az áramforrást bármikor újratöltheted, legyél taktikai!

Védelem x9

Túltöltés védelem, túlmerítés védelem, túlfeszültség védelem, túláram védelem, túlterhelés védelem, túlmelegedés védelem, elektromágneses mező védelem, anti-reverse védelem, rövidzárlat védelem. A pontos áramköri struktúra garantálja a minőségi kimenetet! A Tactical mögötted áll!

C töltéshez, a többi megosztáshoz

A Tactical áramforrás két porttal van felszerelve. Az USB-A port csak az áram elosztására szolgál. Az USB-C port ugyanezt teszi, de fordítva is. Az USB-C porton töltheted az áramforrást, és átviheted az energiát egy másik eszközre az USB-A vagy USB-C port használatával. Töltsd egyszerre két eszközt, legyél taktikai!

Tartós áttetsző burkolat

Áttetsző, de nem üveg. Az áramforrás teste egy vastag réteg rendkívül tartós áttetsző burkolattal van biztosítva, melyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a mindennapi használatnak és megőrizze a cyberpunk stílust.

Kijelző, hogy mindent megmutasson

A Tactical C4 Explosive áramforrás beépített kijelzőt használ, hogy ne hagyjon cserben. A felső gomb megnyomása után a kijelző automatikusan megmutatja, mennyi energia maradt. Az áramforrás belső rendszere felismeri a gyors töltés megfelelő idejét, és felvillan egy energiaátviteli ikont a kijelzőn, hogy tudd, gyorsan mész.

Gyors és gyorsabb

80% gyorsan, 20% biztonságosan! A Tactical C4 Explosive mintegy 30 perc alatt 80%-ra tölti fel az iPhone-t. Támogatja a piacon leggyakrabban használt protokollokat, akár 22,5 W-ig! Az áramforrás támogatja az Apple 20W PD, QC3.0, Samsung gyors töltés, SuperCharge, Huawei SuperCharge és más protokollokat.

Túl tartós, hogy ellenálljon

A Tacticalnál figyelünk a részletekre és törődünk a minőséggel. Ezért a C4 Explosive áramforrás kategóriájában csak a legjobbat kínálja. Ellenálló anyagok, nagy teljesítményű és megbízható akkumulátor cellák, valamint a legújabb technológia felhasználásával készült, hogy meghosszabbítsa az élettartamot és a felhasználói élményt.

BE ECO

Mi a Tacticalnál szeretjük a természetet. Minden termékünk környezetbarát ECO csomagolásban érkezik, újrahasznosított papírból készítve. Legyél taktikai!

FŐBB JELLEMZŐK:

- Tartós áttetsző burkolat
- Maximális teljesítmény 22,5W
- Gyors töltési protokollok
- Repülőgép kompatibilis
- Kijelző
- Lítium-ion cellák

SPECIFIKÁCIÓK:

Kapacitás: 9600mAh
Akkumulátor típus: Li-on
Type-C bemenet: 5V-2,6A / 9V-2A / 12V-1,5A
Type-C kimenet: 5V-3A / 9V-2,22A / 12V-1,67A (max. 20W)
Type-A kimenet: 4,5V-5A / 5V-3A / 9V-2A / 12V-1,5A(max. 22,5W)
Súly: 200g
Teljes töltés: kb. 3 óra
Protokollok: PD, QC, AFC, SCP, FCP, Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Honor és mások
A csomag tartalma: Tactical C4 Explosive áramforrás, 1x USB-C/USB-C töltőkábel, 1x kézikönyv
Kijelző: Igen
Méretek: 85mm x 54mm x 38mm (H x W x D)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett