Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311220913 Márka: Tactical

Tactical Blast Pit tok Apple iPhone 15 Pro Max Fekete


Cikkszám: 8596311220913 | EAN/Vonalkód: 8596311220913 | Márka: Tactical

Tactical Blast Pit tok Apple iPhone 15 Pro Max Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egyszerű, de nem unalmas, könnyű céllal. Extra védelem anélkül, hogy elveszítenéd a stílusod! A Tactical Blast Pit mindkettőt tudja.

EGYSZERŰ, DE NEM UNALMAS

Tiszta dizájn, strukturált héjjal garantálja az egyszerűséget, az ergonómiát és az egyszerű célt. Ütésálló magból és védőkeretből készült, amely megvédi a telefon képernyőjét. A hátulsó felső részen domináns védőlencse keret található. A keret kissé magasabb, mint a lencserendszer, hogy megvédje a karcolásoktól és sérülésektől.

CSATLAKOZÓK

A precíz kialakításnak köszönhetően minden csatlakozó és gomb elérhető marad. Szerezd be a Tactical telefontokokat, hogy maximális védelmet biztosítson szélsőséges körülmények között.

TÚL TARTÓS, HOGY ELLENÁLLJON

A Tactical-nál figyelmet fordítunk a részletekre és törődünk a minőséggel. A Tactical Camo Troop csak a kategóriájában a legjobbat kínálja. Tartós anyagokat és legújabb technológiákat alkalmaztak a gyártási folyamat során a lehető legjobb védelmi teljesítmény érdekében. Telefonod biztonságban marad még a legszélsőségesebb körülmények között is.

LEGYÉL ÖKO

A Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünk újrahasznosított papírból készült ECO dobozokban van csomagolva, hogy a lehető legkisebb hatását gyakoroljuk a környezetre. Gondolkodj taktikusan!

FŐ JELLEMZŐK

Tiszta dizájn
Eredeti dizájn
Felhasznált anyagok

SPECIFIKÁCIÓ

Anyaga: TPU/ PC + camo szatén

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett