Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311250873 Márka: Tactical

Tactical AirTag Hám Fehér


Cikkszám: 8596311250873 | EAN/Vonalkód: 8596311250873 | Márka: Tactical

Tactical AirTag Hám Fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Airtag Hám, a tökéletes Airtag tartó, kifejezetten háziállatok számára tervezve.

Puha szilikonból készült, amely kíméletes a háziállat bőréhez, ez a tartó biztosítja, hogy az Airtag biztonságosan rögzítve maradjon a háziállat nyakörvére, még a legvadabb kalandjaik során is.

TARTÓSSÁG

Az Airtag Hám kiváló minőségű, puha szilikonból készült, amely tartós és kellemes tapintású. Biztosítja a maximális kényelmet a háziállatok számára anélkül, hogy irritációt okozna.

MARADJON ELLENŐRZÉS ALATT

Az Airtag Hám segítségével mindig nyugodt lehet, tudván, hol van a háziállata. Szerezze be ma az Airtag Hámot, és adjon háziállatainak szabadságot, anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a biztonságukban.

SOKOLDALÚ CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG

Egyszerű kialakításának köszönhetően az Airtag Hám könnyen és gyorsan rögzíthető a háziállat nyakörvére. Csak csúsztassa rá a nyakörvre, és az Airtag már használatra kész.

KIALAKÍTÁS

Ez a tartó kifejezetten arra lett tervezve, hogy biztonságosan tartsa az Airtag-et a háziállat nyakörvén, lehetővé téve, hogy könnyen nyomon kövesse mozgásukat és biztonságban tartsa őket.

ILLESZKEDÉS

A tartó úgy lett tervezve, hogy az Airtag-et szilárdan a helyén tartsa, megakadályozva, hogy az kilazuljon, biztosítva, hogy nyomkövető eszköze biztonságosan rögzítve maradjon még akkor is, amikor háziállata mozgásban van.

ÁLCÁZÁS SZÍNEI MINDEN BEVETÉSHEZ

Lopakodó és sokoldalú fekete, ideális rejtett műveletekhez. Tiszta és éles fehér, mindennapi használatra vagy bármilyen taktikai alkalomra. Éles piros, hogy éber maradjon.

TÚLSÁGOSAN TARTÓS, HOGY ELLENÁLLJON

A Tactical-nál figyelmet fordítunk a részletekre és törődünk a minőséggel. A Tactical AirTag Hám csak a legjobbat kínálja kategóriájában. Tartós anyagok és legújabb technológiák felhasználásával készült a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

LEGYÉL ZÖLD

A Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünk újrahasznosított papírból készült ECO dobozokba van csomagolva, hogy a lehető legkisebb hatást gyakoroljunk a környezetre. Légy taktikus! Mindegy milyen áron!

BEVETÉSRE KÉSZ FUNKCIÓK

Kényelem tűz alatt - magas minőségű puha szilikon

Sokoldalú csatlakozás - háziállat nyakörvekhez

Tartósság - minden küldetés során tartós

SPECIFIKÁCIÓ

Anyag: puha szilikon

Rögzítés: nyakörv

Apple AirTag-hez tervezve

Szín: Fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett