Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485244 Márka: PURO

Szilikontok Puro Icon Mag Pro MagSafe iPhone 16 Pro Max - bézs tok


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P67ICONMPBEG-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485244 | Márka: PURO

Szilikontok Puro Icon Mag Pro MagSafe iPhone 16 Pro Max - bézs tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikontok Puro Icon Mag Pro MagSafe iPhone 16 Pro Max - bézs

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikontok tökéletes kombinációja a stílusnak, funkcionalitásnak és védelemnek, amelyet kifejezetten az iPhone 16 Pro Max számára terveztek. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, míg a kiváló minőségű anyagok hosszú távú tartósságot garantálnak. A fémes gombok és a kamerasziget keretének kivitelezése nemcsak esztétikailag vonzó, hanem a telefon kulcsfontosságú elemeit is védi. A MagSafe technológiával való kompatibilitás lehetővé teszi a zökkenőmentes töltést és az egyéb kiegészítők használatát. A megemelt élek és a puha szilikon megóvják telefonod a karcolásoktól és a mechanikai sérülésektől. A mikroszálas bélés további védelmet nyújt a karcolások ellen, megőrizve iPhone-od tökéletes állapotban.

Specifikáció:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Icon Mag Pro
- Anyag: TPU + PC
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Szín: Bézs

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikontok legfontosabb előnyei:

- Elegáns fémes kivitel: A fémes elemek a gombokon és a kamera keretén modern dizájnt és jobb védelmet biztosítanak a kritikus helyeken.

- Magas sérülésállóság: A megemelt élek és a puha szilikon hatékonyan védik telefonod az esésektől és karcolásoktól.

- MagSafe kompatibilitás: A tok lehetővé teszi a MagSafe funkciók akadálytalan használatát, biztosítva a gyors és kényelmes töltést és kiegészítőket.

- Magas minőségű anyagok: A TPU és PC anyagok kombinációja hosszú távú védelmet és kivételes tartósságot biztosít.

- Mikroszálas belső bélés: A puha mikroszál a tok belsejében védi a telefon házát a karcolásoktól, fenntartva annak tökéletes állapotát.

A fémes gombok és a kamerakeret eleganciát és védelmet adnak
A gombokon és a kamera körül elhelyezkedő fémes részletek nemcsak esztétikailag különlegesek, hanem védelmi funkciót is betöltenek. A fémes gombok tartósabbak, míg a kamera védelme fokozottabb a véletlenszerű ütések ellen. Ideális választás azok számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást.

A megemelt élek és a puha szilikon maximális védelmet biztosítanak
A Puro Icon Mag Pro tok a maximális védelem figyelembevételével készült. A megemelt élek megvédik a kijelzőt és a kamerát közvetlen érintkezéstől a felületekkel, minimalizálva a sérülések kockázatát. A puha szilikon kiválóan elnyeli az ütéseket, megóvva telefonod az esésektől.

A MagSafe kompatibilitás kényelmet és gyors töltést biztosít
A MagSafe technológiával való teljes kompatibilitásnak köszönhetően nem kell eltávolítanod a tokot töltés közben. A Puro Icon Mag Pro tok lehetővé teszi a vezeték nélküli töltők és egyéb MagSafe kiegészítők gyors és zökkenőmentes használatát, növelve a használat kényelmét.

Magas minőségű TPU és PC anyagok biztosítják a tartósságot
A termoplasztik poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációja rendkívül tartóssá és egyben rugalmassá teszi a tokot. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a mindennapi sérülések, például karcolások és esések ellen, ami a Puro tokot ideális választássá teszi azok számára, akik értékelik a tartósságot és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett