Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576276969 Márka: Hurtel

Szilikon tok szett AirPods Pro 2 / AirPods Pro 1 + Tok / Fülkampó / Nyakpánt / Óraszíj tartó / Karabiner (fekete)


Cikkszám: Airpods Pro/Pro 2 Set Black | EAN/Vonalkód: 9145576276969 | Márka: Hurtel

Szilikon tok szett AirPods Pro 2 / AirPods Pro 1 + Tok / Fülkampó / Nyakpánt / Óraszíj tartó / Karabiner (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AirPods Pro 2 / AirPods Pro 1 Szilikon Tok Szett Karabinerrel, Tokkal, Nyakpánttal, Fülkampóval, Fejhallgató Óraszíj Tartóval (fekete) Fedezd fel a AirPods Pro 2 / AirPods Pro 1 végtelen lehetőségeit! Ez a szett egy teljes csomag, amely a zenehallgatás kényelmét és egyszerűségét egy teljesen új szintre emeli. A karabineres szilikon tokkal, fülkampóval, kemény fejhallgató tokkal, szilikon nyakpánttal és fejhallgató óraszíj tartóval felszerelve, ez a szett kiváló védelmet és funkcionalitást biztosít. Képzeld el, mennyire egyszerű lesz hordozni az AirPods-odat anélkül, hogy aggódnál az elvesztésük miatt. A karabiner és a szilikon tok segítségével mindig biztonságosan rögzítve lesznek a táskádon vagy a kulcscsomódon. A fülkampó tökéletes illeszkedést biztosít, és megakadályozza, hogy a fejhallgatók kiesjenek még intenzív edzés közben is. A fejhallgató tok megvédi őket a karcolásoktól és károsodásoktól, míg a szilikon nyakpánt kényelmet és egyszerű hozzáférést biztosít. Nem kell többé aggódnod, hogy a fülhallgatóid elvésznek más dolgok között! Készülj fel, hogy forradalmasítsd a AirPods Pro 2 / AirPods Pro 1 élményedet! Kattints ide, hogy megrendeld a szettünket, és élvezd a legmagasabb szintű védelmet, kényelmet és funkcionalitást a fejhallgatóid számára. Ne várj tovább, cselekedj most, és élvezd kedvenc kütyüd teljes kényelmét!

Specifikáció:
- Sorozat: AirPods Tok Szett
- Anyaga: Szilikon, TPU, PC
- Kompatibilitás:
- AirPods Pro 2
- AirPods Pro

- Készülék modell kódok:
- A2931
- A2699
- A2698
- A2084
- A2083

- Készlet tartalma:
- tok + karabiner
- tok
- fülkampó
- nyakpánt
- óraszíj tartó

- Szín:
- fekete (tok, nyakpánt és óraszíj tartó)
- fekete (tok)
- fehér (fülkampó)

Az AirPods Tok Szett fő előnyei AirPods Pro 2 / AirPods Pro 1 esetén:
- Védelem és biztonság: A szett tartalmaz egy karabineres szilikon tokot, egy kemény tokot a fejhallgatókhoz és egy fülkampót, melyek kiváló védelmet nyújtanak a karcolások, károsodások és az értékes fejhallgatók elvesztése ellen.
- Kényelem és komfort: A szilikon nyakpánt és a fejhallgató tartó az óraszíjhoz lehetővé teszi az AirPods szabad használatát, függetlenül a tevékenységtől. Ne aggódj többé a fülhallgatók kiesése vagy elvesztése miatt mindennapi tevékenységek vagy edzések során.
- Könnyű hordozhatóság: A szettben található karabiner segítségével az AirPods-odat könnyedén rögzítheted a táskádra, kulcscsomódra vagy övedre, így bárhova kényelmesen és biztonságosan magaddal viheted.
- Tökéletes illeszkedés: A fülkampó biztosítja, hogy a fejhallgatók tökéletesen illeszkedjenek a füledbe, megakadályozva azok kiesését és biztosítva a teljes hangkomfortot, még fizikai tevékenységek közben is.
- Multifunkcionalitás: A szett különböző felhasználási lehetőségeket kínál, így sokféleképpen használhatod az AirPods-odat. Hordhatod a nyakadban, rögzítheted az óraszíjadra, vagy biztonságosan elhelyezheted egy tokban. Ez egy gazdag szett, amely alkalmazkodik a preferenciáidhoz és igényeidhez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett