Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308765 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WNBCL2 Lightning / USB-C PD 30W kábel 2 m - fekete


Cikkszám: WNBCL2 | EAN/Vonalkód: 5907769308765 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WNBCL2 Lightning / USB-C PD 30W kábel 2 m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky WNBCL2 kábel Lightning - USB-C PD csatlakozókkal, akár 30W teljesítménnyel és 2 m hosszúsággal - fekete. A Wozinsky WNBCL2 kábel villámgyors töltést biztosít az Apple eszközöknek a USB-C - Lightning technológia és a 30W Power Delivery funkció révén. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy igénybevételnek: nejlon borítása akár 10-szer tartósabb, mint a standard kábeleké. Megbízhatóság minden körülmény között, magas adatátviteli minőség és erős, tartós csatlakozók: ezek teszik ezt a kábelt nélkülözhetetlen kiegészítővé minden Apple eszköz felhasználó számára.

A Wozinsky WNBCL2 kábel legfontosabb előnyei:
- Minimálisra csökkenti a készülék töltési idejét. Gyors töltést biztosít az USB-C - Lightning csatlakozónak köszönhetően.
- Tartósabb, mint a standard kábelek. A nejlon fonat lehetővé teszi, hogy a kábel akár 25 000 hajlítást is kibírjon.
- Biztonságosan működik különböző körülmények között. A kábelt úgy tervezték, hogy ne melegedjen túl.
- Hatékony adatcserét tesz lehetővé az eszközök között. Akár 480 Mb/s sebességgel tud adatot továbbítani.
- Biztosítja a megbízhatóságot és tartósságot. A csatlakozók nagy terhelésnek is ellenállnak.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WNBCL2
- Csatlakozó típusa:
- USB-C (férfi)
- Lightning (férfi)
- Teljesítmény: 30W
- Hosszúság: 2 m
- Anyag: nejlon
- Szín: fekete

Gyors töltés igényes felhasználóknak A Wozinsky WNBCL2 kábel Lightning - USB-C csatlakozókkal rekord idő alatt készíti fel az Apple készülékét a használatra. Az előrehaladott Power Delivery 30W technológia révén a kábel minimalizálja az akkumulátor teljes feltöltéséhez szükséges időt.

Tartósság, ami különbséget jelent A nejlon fonatnak köszönhetően a Wozinsky WNBCL2 kábel intenzív használatra készült. Ez az anyag növeli a hajlítási ellenállását, így a kábel akár 25 000 hajlítást is túlél minőségvesztés nélkül.

Biztonság az alap A Wozinsky WNBCL2 kábelt úgy tervezték, hogy maximális biztonságot nyújtson. Kialakítása megakadályozza a túlmelegedést, ami különösen fontos a kábel extrém körülmények közötti használatakor.

Magas minőségű adatátvitel A Wozinsky WNBCL2 kábellel nem csak lehetséges, de rendkívül hatékony is az adatátvitel az eszközök között. A 480 Mb/s sebesség nagy fájlok gyors cseréjét teszi lehetővé, ami felbecsülhetetlen értékű az irodai munka és a multimédia kezelése során.

Erős csatlakozók, amelyek biztosítják a tartósságot A Wozinsky WNBCL2 kábel csatlakozóinak megbízhatósága azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a károsodás vagy a laza kapcsolatok miatt. Úgy tervezték őket, hogy nagy terhelésnek és ismételt használatnak is ellenálljanak minőségvesztés nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett