Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360725 Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy Z Fold 6 - fekete


Cikkszám: Silicone Case SAM Z Fold 6 Black | EAN/Vonalkód: 5907769360725 | Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy Z Fold 6 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok Samsung Galaxy Z Fold 6 - fekete A szilikon tok elegáns, klasszikus formájú, és mindössze 2 mm vastag. Nemcsak nagyszerűen néz ki, de hatékonyan védi a telefont az esések és ütődések hatásaitól is. A tokot alkotó szilikon kivételesen tartós és kellemes tapintású, ami biztosítja a mindennapi használat kényelmét. Ezenkívül a tok belső puha bélése megvédi a telefon házát a karcolásoktól. A megemelt éleknek köszönhetően mind a képernyő, mind pedig a hátsó kamera védve van a karcolások ellen. A tok reagáló gombjai és precíz kivágásai lehetővé teszik a telefon összes funkciójának használatát anélkül, hogy le kellene venni a tokot.

A szilikon tok legfontosabb előnyei:
- Véd az ütődésektől és hatásoktól. A szilikon nagyon tartós, és a gyártó megemelt éleket használt, amelyek további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának.
- Tökéletes illeszkedést biztosít a telefonhoz. A rugalmas éleknek köszönhetően a tok felhelyezése gyors és egyszerű.
- Megőrzi a telefon esztétikai megjelenését. A kellemes tapintású bevonat véd a szennyeződésektől és zsíros nyomoktól.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. Reagáló gombokkal és precíz kivágásokkal rendelkezik.
- Minimalista dizájnnal rendelkezik. Mindössze 2 mm vastagságú, így a tok könnyű és nem vastagítja meg a telefont, megtartva annak eredeti formáját.

Specifikáció:
- Sorozat: Szilikon tok
- Anyag: szilikon
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold 6
- Szín: fekete

Védelem és stílus egyben A Szilikon tok ultra-vékony kialakítása kiváló védelmet nyújt anélkül, hogy túlzottan megnövelné a telefon térfogatát. Tökéletesen illeszkedik az eszköz formájához, kihangsúlyozva annak stílusos megjelenését, miközben védelmet nyújt a mindennapi fenyegetésekkel szemben.

Szilikon minőség puha béléssel A Szilikon tokban használt kiváló minőségű szilikon nem csak tartósságot, hanem kényelmet is garantál. A tok rugalmas szélei megkönnyítik a fel- és levételt, és a puha belső bélés megvédi a finom telefontokot a karcolásoktól.

Bevonat a tisztaságért A Szilikon tok kellemes tapintású bevonata nemcsak kényelmes, hanem praktikus is. Az anyag, amelyből a tok készült, megakadályozza, hogy zsíros nyomok maradjanak rajta, ami különösen fontos azoknak, akik naponta értékelik az eszköz tisztaságát és esztétikai megjelenését.

További védelem a megemelt éleknek köszönhetően A Szilikon tok megemelt élei kulcsfontosságúak a telefon képernyőjének és hátsó kamerájának védelmében. Még ha telefonját lefelé fordítva helyezi is le egy sík felületre, a karcolások kockázata minimális lesz.

Könnyű használatot biztosít A Szilikon tok reagáló gombjai és precíz port kivágásai biztosítják, hogy a telefon használata intuitív és kényelmes maradjon. A telefon összes funkciójához való hozzáférés korlátlan, így a tok levétele nélkül is élvezheti a készülék teljes funkcionalitását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett