Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360701 Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy Z Flip 6 - fekete


Cikkszám: Silicone Case SAM Z Flip 6 Black | EAN/Vonalkód: 5907769360701 | Márka: Hurtel

Szilikon tok Samsung Galaxy Z Flip 6 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok Samsung Galaxy Z Flip 6 - fekete A szilikon tok elegáns, klasszikus formájú, és mindössze 2 mm vastag. Nem csupán jól néz ki, hanem hatékonyan védi a telefont zuhanások és ütődések ellen. A tok anyaga kivételesen tartós szilikon, amely kellemes tapintású, biztosítva a mindennapi használat kényelmét. Emellett a tok belsejében található puha bélés megóvja a telefont a karcolásoktól. A megemelt széleknek köszönhetően a képernyő és a hátkamera is védve van a karcolások ellen. A könnyen reagáló gombok és a pontos portkivágások lehetővé teszik a telefon összes funkciójának egyszerű használatát anélkül, hogy levennéd a tokot. A szilikon tok legfontosabb előnyei:- Védelem ütődés és ütés ellen. A szilikon nagyon tartós, a gyártó pedig megemelt széleket alkalmazott, amelyek további védelmet nyújtanak a képernyő és a kamera számára.
- Tökéletes illeszkedés a telefonhoz. A rugalmas széleknek köszönhetően a tok felhelyezése gyors és egyszerű.
- Megőrzi a telefon esztétikus megjelenését. A kellemes tapintású bevonat védi a szennyeződésektől és zsíros foltoktól.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. Érzékeny gombokkal és pontos kivágásokkal rendelkezik.
- Minimalista design. Mindössze 2 mm vastagságának köszönhetően a tok könnyű, és nem vastagítja a telefont, megőrizve annak eredeti formáját.
Specifikáció:- Sorozat: Szilikon tok
- Anyag: szilikon
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Flip 6
- Szín: fekete
Védelem és stílus egyben A szilikon tok ultra-vékony kialakítása kiváló védelmet nyújt anélkül, hogy túlzottan megnövelné a telefon térfogatát. Tökéletesen illeszkedik a készülék formájához, kiemelve annak stílusos megjelenését, miközben megóvja a mindennapi fenyegetésektől. Szilikon minőség puha béléssel A magas minőségű szilikon alkalmazásával a szilikon tok nemcsak tartósságot, hanem a használat kényelmét is garantálja. A tok rugalmas szélei megkönnyítik a fel- és leszerelést, a puha belső bélés pedig védi a telefon érzékeny burkolatát a karcolásoktól. Bevonat a tisztaságért A szilikon tok kellemes tapintású bevonata nemcsak kényelmes, hanem praktikus is. Az anyag, amelyből a tok készült, megakadályozza a zsíros foltok megmaradását, amely különösen fontos azok számára, akik mindennap értékelik készülékük tiszta és esztétikus megjelenését. További védelem a megemelt széleknek köszönhetően A szilikon tok megemelt szélei kulcsfontosságúak a telefon képernyőjének és hátkamerájának védelmében. Még akkor is, ha a telefonját lefelé fordítva helyezi egy sík felületre, a karcolások kockázata minimális lesz. Az egyszerű használatot biztosítja A szilikontok érzékeny gombjai és precíz port kivágásai biztosítják, hogy a telefon használata intuitív és kényelmes maradjon. Hozzáférést biztosít minden telefonfunkcióhoz, ami lehetővé teszi a teljes funkcionalitás élvezetét anélkül, hogy levennéd a tokot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett