Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485305 Márka: PURO

Szilikon tok Puro Gradient MagSafe iPhone 16 Plus-hoz - fekete


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC1667GRADBLK-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485305 | Márka: PURO

Szilikon tok Puro Gradient MagSafe iPhone 16 Plus-hoz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok Puro Gradient MagSafe iPhone 16 Plus-hoz - fekete
Ismerd meg a Puro Gradient MagSafe szilikon tok eleganciáját és funkcionalitását iPhone 16 Plus készülékedhez. Ez a tok nem csak megjelenésében varázsol el, hanem a telefonod számára is kiváló védelmet nyújt. A gradiens kivitel tökéletesen illeszkedik a készülék színéhez, stílusos és modern megjelenést kölcsönözve neki. Az emelt szélek és a tartós, puha szilikon révén a készüléked védelmet kap a sérülésekkel és a karcolásokkal szemben. Emellett a teljes MagSafe kompatibilitás révén gyors és kényelmes vezeték nélküli töltést élvezhetsz. A kiváló minőségű TPU anyagból készült tok stílus és praktikusság kombinációját kínálja, maximális védelmet nyújtva a telefonod számára az esztétika feláldozása nélkül.

Specifikáció:

- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Gradient
- Anyag: TPU
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Szín: fekete

A Puro Gradient szilikon tok legfontosabb előnyei iPhone 16 Plus-hoz:

- Stílusos gradiens: A gradiens kivitel tökéletesen illeszkedik a telefon színéhez, eleganciát és modern megjelenést kölcsönözve neki.
- Sérülésállóság: Az emelt szélek és a puha szilikon révén a tok védi a telefonodat az esésekkel és karcolásokkal szemben.
- MagSafe kompatibilitás: A tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával, lehetővé téve a gyors és kényelmes vezeték nélküli töltést.
- Magas minőségű anyagok: A tartós és rugalmas TPU anyagból készült tok hosszú távú védelmet biztosít anélkül, hogy az esztétikai értékét elveszítené.
- Ideális stílus és védelem kombinációja: A telefon maximális védelmét biztosítja, miközben nem tesz kompromisszumot a divattal.

Gradiens kivitel, amely tökéletesen illeszkedik a telefon színéhez
A Puro Gradient MagSafe tokot finom, stílusos gradiens jellemzi, amely tökéletesen harmonizál az iPhone 16 Plus színvilágával. Ez az elegáns dizájn kiemeli a telefon modernségét, és egyedi karaktert ad neki. Bármilyen színű iPhone-t is választottál, a tok még vonzóbb megjelenést kölcsönöz készülékednek.

Magas sérülésállóság az emelt széleknek és a puha szilikonnak köszönhetően
A telefonod biztonsága prioritás, ezért a Puro Gradient tok emelt szélekkel van ellátva, amelyek megvédik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól és sérülésektől. A puha, rugalmas szilikon hatékonyan tompítja az ütéseket véletlen esések során, jelentősen növelve készüléked élettartamát. Így hosszabb ideig és biztonságosabban használhatod telefonodat.

Kompatibilitás a MagSafe rendszerrel
A Puro Gradient MagSafe tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy gyorsan és problémamentesen töltheted készülékedet a MagSafe vezeték nélküli töltőkkel. Az erős mágnesek a tok belsejében biztos tartást adnak, így biztonságosan és hatékonyan használhatod ezt a technológiát anélkül, hogy levennéd a tokot a telefonról.

Magas minőségű TPU anyagból készült
A tok tartós, rugalmas TPU anyagból készült, amely nemcsak kiváló védelmet nyújt a sérülések ellen, hanem ellenáll a mindennapi használatnak is. Ez az anyag nem öregszik gyorsan, így a tok hosszú ideig újszerű marad. Ezenkívül kellemes tapintású és biztos fogást biztosít, így a telefon jobban kézben tartható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett