Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974760352362 Márka: Superfire

SuperFire RAB-02 Kis Nyuszi Gyerek Éjszakai Világítás


Cikkszám: RAB-02 | EAN/Vonalkód: 6974760352362 | Márka: Superfire

SuperFire RAB-02 Kis Nyuszi Gyerek Éjszakai Világítás


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SuperFire RAB-02 Kis Nyuszi Gyerek Éjszakai Világítás

Teremts tökéletes alvási körülményeket a kisgyermeked számára. A bájos SuperFire gyerek éjszakai lámpa 2 üzemmódot kínál, és a használata nem lesz nehéz a kicsiknek. Hatékony akkumulátorának köszönhetően a készülék akár 56 órán át is finom fényt biztosít egyetlen töltéssel. A termék méretei csak 96 x 113 x 147 mm, és a súlya nem több mint 162 g – így a gyermek könnyen hordozhatja. A gyártás során bőrbarát szilikont használnak, amely nem okoz allergiás reakciókat.

Megbízható éjszakai fényforrások
Nem szeret a gyermeked sötétben aludni? Biztosítsd neki a barátságos fényforrást! A SuperFire lámpa biztonságérzetet nyújt a gyermeknek – választhatsz 2 üzemmód közül. Az aktuális igényeknek megfelelően a készülék intenzív vagy finom megvilágítást kínál, kiváló körülményeket biztosítva az esti olvasáshoz és az alváshoz egyaránt. A Kis Nyuszi 4000K színhőmérsékletet használ, ami segít meghitt atmoszférát teremteni.

Mindig munkára kész
A Kis Nyuszi éjszakai lámpa nagy kapacitású 1200 mAh akkumulátorral van felszerelve, ami a kiválasztott üzemmódtól függően 16–56 órát biztosít. A készülék feltöltési ideje legfeljebb 4 óra. Így könnyen biztosíthatod, hogy gyermeked nyugodtan aludhasson, barátságos fénybe burkolva. Az indikátorfény tájékoztat a készülék állapotáról.

Kiváló választás gyermekeknek
Nyugalmas éjszakákra vágysz? Ajándékozd meg gyermeked a Kis Nyuszi lámpával! A készülék rendkívül könnyű – mindössze 162 g. Méretei 96 x 113 x 147 mm, így a kicsi könnyedén magával viheti, hogy az éjszakai konyhai vagy fürdőszobai látogatás során ne ébresszen fel téged. Emellett a barátságos kialakítás minden gyermeket elbűvöl, a szilikon alapanyag pedig kíméletes a finom bőrhöz.

Intuitív működés
A praktikus kapcsoló könnyűvé teszi a készülék működtetését – segítségével többek között be- és kikapcsolhatod a lámpát, illetve egy időzítőt is aktiválhatsz, mely 20 perc elteltével automatikusan kikapcsolja a fényt – így a gyermeked elalvási ideje alatt is világítást biztosít, miközben takarékoskodik az akkumulátorral. A fényerősség beállítása a nyuszi megérintésével vagy megszorításával történik.

A készlet tartalma:

- SuperFire RAB-02 Kis Nyuszi Éjszakai Lámpa
- USB-C tápkábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: SuperFire

Modell: RAB-02

Névleges teljesítmény: 0,5 W

Töltési bemenet: DC 5V 0,5A

Akkumulátor kapacitás: 1200mAh

Üzemidő: kb. 16 óra (erős mód) / kb. 56 óra (gyenge mód)

Töltési idő: Kevesebb mint 4 óra

Anyag: Szilikon + ABS + PC

Méretek: 96 x 113 x 147 mm

Súly: kb. 162 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett